Lägenhet 1E-1903
Ledig

Lägenhet 1E-1903

3:a på 77 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Stor och välplanerad trea med balkong

Stor trea på 77 kvm med två stora sovrum om 10 kvm respektive 14 kvm där respektive rum innehåller varsin skjutdörrsgarderob samt det stora sovrummet även har en fransk balkong. Stort helkaklat badrum med separat tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet tar plats i ett och samma rum om nästan 35 kvm där marbodalköket utgörs i form av ett u-kök. Ovan diskbänk får du in dagsljus tack vare fönstret. Gott om plats för både mat- och soffgrupp. Här finns både fransk balkong samt en härlig balkong som bjuder på förmiddagssol.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 995 000 kr
 • Avgift:
  3 684 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Smörslottet kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!