Lägenhet 1E-1902
Ledig

Lägenhet 1E-1902

4:a på 90 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
24 september, 17:30 – 18:30

Visningsplats: Showroom vid Brattåskärrsvägen 200

Gavelfyra med balkong samt två franska balkonger

Smart planerad fyrarumslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en balkong i västerläge samt en fransk balkong. Lägenheten erbjuder hög standard. Tre sovrum varav det ena med stor skjutdörrsgarderob som ger goda förvaringsmöjligheter samt en fransk balkong. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en separat gästtoalett. Stilrena materialval med Marbodalkök och vitpigmenterad ekparkett. Lägenheten har ytterligare förvaring i hallen i form av skjutdörrsgarderob, en separat garderob samt en stor klädkammare.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  4 695 000 kr
 • Avgift:
  4 149 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Smörslottet kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Inredningsval

Ditt hem, din stil

Din lägenhet kommer inte bara att vara välplanerad, ljus och energieffektiv. Den kommer också vara som du vill ha den, eftersom du kan välja mellan tre olika inredningskoncept; Klassisk, Trend och Elegans.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se