Lägenhet 1E-1901
Ledig

Lägenhet 1E-1901

3:a på 80 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
13 oktober, 11:00 – 12:30

Premiärvisning av våra visningsbostäder!

Unik trea på 80 kvm med extra gästtoalett

Väldisponerad trea om 80 kvm med fönster i två väderstreck. Lägenheten är unik då den erbjuder både ett helkaklat badrum med separat tvättmaskin/torkumlare och en separat gästwc som vi når från hallen. Bostaden erbjuder riktigt bra med förvaring i form av flertalet skjutdörrsgarderober samt en stor klädkammare. Det stora sovrummet är om hela 15 kvm och har även en fransk balkong. Vardagsrummet samt köket är ett stort rum med gott om fönster och ljusinsläpp. Härifrån har man även utgången till balkongen i rent västerläge. Det stilrena köket kommer från Marbodal.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  4 395 000 kr
 • Avgift:
  3 766 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Smörslottet kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Inredningsval

Ditt hem, din stil

Din lägenhet kommer inte bara att vara välplanerad, ljus och energieffektiv. Den kommer också vara som du vill ha den, eftersom du kan välja mellan tre olika inredningskoncept; Klassisk, Trend och Elegans.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se