Lägenhet 1E-1804
Ledig

Lägenhet 1E-1804

2:a på 66 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
19 november, 16:30 – 17:15

Visningsplats: Visningslägenheter på Smörslottsgatan 8

Välplanerad tvåa med öppen planlösning och balkong i rent söderläge

Stor och välplanerad tvåa om 66 kvm. Här är varje rum extra tilltaget och förvaringen är mycket god i både hall samt sovrum. I sovrummet är klädkammaren med funktionen skjutdörrar nästan 4 kvm och har även ett fönster. I sovrummet finns även en fransk balkong. Stort och helkaklat badrum inrymmer separat tvättmaskin samt torktumlare. Köket och vardagsrummet är 32 kvm tillsammans. Ett stort och trivsamt rum med ljusinsläpp från två väderstreck. Det silrena köket kommer från Marbodal. Härifrån nås även balkongen som ligger i ett rent söderläge.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 145 000 kr
 • Avgift:
  3 245 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Smörslottet kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Inredningsval

Ditt hem, din stil

Din lägenhet kommer inte bara att vara välplanerad, ljus och energieffektiv. Den kommer också vara som du vill ha den, eftersom du kan välja mellan tre olika inredningskoncept; Klassisk, Trend och Elegans.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se