Lägenhet 1E-1705
Ledig

Lägenhet 1E-1705

2:a på 49 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
13 oktober, 11:00 – 12:30

Premiärvisning av våra visningsbostäder!

Välplanerad och kvadratsmart tvåa med bra förvaring

Ytterst välplanerad tvåa där man valt att lägga kvadratmetrarna på de sociala ytorna. Vardagsrum och kök/matplats delar gemensam plats. Härifrån når man även den sköna balkongen i härligt söderläge. Köket från Marbodal löper längs ena väggen och har gott om förvaring och ytor. I hallen möts man av en öppning rakt fram som ger dig en överblick. Badrummet når du till höger, helkaklat och utrustat med dusch, wc samt kommod. Här finns även en kombinerad tvätt/torktumlare. Sovrummet återfinns från vardagsrummet och har två skjutdörrspartier som gör att du kan ta dig in i sovrummet från två håll.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 735 000 kr
 • Avgift:
  2 780 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Smörslottet kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Inredningsval

Ditt hem, din stil

Din lägenhet kommer inte bara att vara välplanerad, ljus och energieffektiv. Den kommer också vara som du vill ha den, eftersom du kan välja mellan tre olika inredningskoncept; Klassisk, Trend och Elegans.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se