Lägenhet 1B-1803
Ledig

Lägenhet 1B-1803

3:a på 76 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
19 november, 16:30 – 17:15

Visningsplats: Visningslägenheter på Smörslottsgatan 8

Välplanerad trea med balkong samt fransk balkong

Välplanerad trerumslägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och balkong i väster. Lägenheten erbjuder två sovrum i andra även av lägenheten varav det ena har tillgång till en klädkammare. Goda förvaringsmöjligheter återfinns även i hall. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare ligger centrerat i hallen. Stilrena materialval med Marbodalkök och vitpigmenterad ekparkett.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 695 000 kr
 • Avgift:
  3 656 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Smörslottet kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Inredningsval

Ditt hem, din stil

Din lägenhet kommer inte bara att vara välplanerad, ljus och energieffektiv. Den kommer också vara som du vill ha den, eftersom du kan välja mellan tre olika inredningskoncept; Klassisk, Trend och Elegans.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se