Lägenhet 1A-1403
Ledig

Lägenhet 1A-1403

3:a på 77 m²

Inflyttning Våren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
19 november, 16:30 – 17:15

Visningsplats: Visningslägenheter på Smörslottsgatan 8

Rymlig gavellägenhet om 3 rok

Rymlig gavellägenhet om 76 kvm med härligt balkongläge i söder samt en fransk balkong. Stor gemensam yta där vardagsrum och kök binds samman. Köket kommer från marbodal och har en given matplats invid fönstret. Badrummet återfinns centrerat i lägenheten. Helkaklat och utrustat med separat tvättmaskin/torktumlare, dusch och handfat med kommod. Bra förvaring i form av skjutdörrsgarderober återfinns i hallen. Två sovrum om bra storlek ligger i andra änden av lägenheten varav det enda har en fransk balkong.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 770 000 kr
 • Avgift:
  3 684 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 3 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Smörslottet kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Inredningsval

Ditt hem, din stil

Din lägenhet kommer inte bara att vara välplanerad, ljus och energieffektiv. Den kommer också vara som du vill ha den, eftersom du kan välja mellan tre olika inredningskoncept; Klassisk, Trend och Elegans.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se