Sjöstjärnan

Sjöstjärnan är slutsålt!

Tack till alla våra fantastiska kunder som gjorde detta möjligt. Håll utkik på områdessidan för Frölunda Park för kommande projekt med nyproducerade hyresrätter.

Välkommen till Frölunda Parks första etapp Sjöstjärnan. Här bor du i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser.

Bostäderna
Sjöstjärnan består av 130 moderna bostäder fördelade på 16 våningar. Storlekarna varierar mellan 1–3 rum och kök, 36–82 m² och balkonger eller uteplatser i soligt läge. Från våning 12 kan vi också berätta att det väntas havsutsikt över Göteborgs södra skärgård.

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer.

Parkering
Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser är reserverade för Sjöstjärnans köpare, samt besöksparkeringar i närheten av huset. De större lägenheterna är garanterade en parkeringsplats och därefter är det efter intresselistan, som mäklarna har tillgång till. Dessutom finns möjligheten att hyra parkering i det nybyggda P-huset utmed Västerleden.

Det delande bostadsområdet
Vi tror på koncept som förbättrar och förenklar din vardag lite extra. Och där det gemensamma finns i fokus. Därför har vi installerat en bilpool med senaste generationens elbil Nissan Leaf, cykelpool med flera lånecyklar och ett cykelservicerum. Kliar det i de gröna fingrarna så finns möjligheten att skapa egna och gemensamma odlingslotter i närheten av huset.

I Sjöstjärnan har du också nära till Frölunda Torgs shopping, Ruddalens idrottscentrum och hela havsbandet – från Askimsbadet och Näset till Önnered, Fiskebäck och Saltholmen.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Boarea:
  36 – 82 m²
 • Antal rum:
  1 – 3 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Inflyttning
  September 2019

Distanser till Centralstationen

 • 5 minuter till Frölunda Torg

 • 24 min till Centralstationen

 • 12 min till salta bad

Nedladdningsbara dokument

Bilder

Solnedgång deluxe

Från Sjöstjärnan har du första parkett över stadens vackraste solnedgång där den går ner över Vinga. Sätt dig tillrätta, häll upp det nykokta kaffet och vänta in skådespelet.

Med staden från ditt vardagsrumsfönster

Vem kan klaga på den utsikten samtidigt som maten serveras? Alla lägenheterna är skapta med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Så sätt dig i soffan, njut av Göteborgs skyline och vänta in kvällens meny.

Ljust och fräscht

Sjöstjärnans gavellägenheter har fönster åt två håll vilket ger ett enormt ljusinsläpp i rummen.

Kontakta oss

Har du frågor om Sjöstjärnan eller Frölunda Park? Kontakta oss!

Balders Kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se