Över staden nära naturen

Första kvällen står du bara och tittar ut från din balkong. Den är ännu vackrare på kvällen. Utsikten över staden. Tusentals hem som tillsammans utgör en eldbädd av lampor tända i fönstren. Också naturen. Hammarbyskidbacke och vattnet som omgärdar Nacka. Två kontraster på samma plats i staden som du numera får chansen att varje dag blicka ut över. 

150 nybyggda bostadsrätter på din egen platå
Det vi bygger här är 150 toppmoderna bostadsrätter i ett av Sicklas absolut bästa lägen. På Nobelbergets högsta punkt, på din egen platå kan Plateau Nobel bli ditt nya hem. Ett hem som har allt det du önskar. Moderna och hållbara materialval – check! Öppna planlösningar – check! Balkonger & uteplatser till alla lägenheter – check! Om din lägenhet var en checklista med det moderna hemmets boendekvaliteter skulle vi kunnat bocka av det mesta. Här finns också garage med upp till 80 platser, flera laddstationer och ännu fler mobilitetslösningar. Cyklar att låna och elbilar att hyra från våra pooler. 

Bo nära allt du håller kärt i Nacka
Nacka kommun är en av Sveriges mest omtyckta kommuner. Det tycker du inte är svårt att förstå. Här finns allt det som du håller kärt. 3 minuters promenad till Urban Deli, 2 minuter till Sickla köpkvarter och 5 minuter på cykel till den nybyggda grundskolan för barnen. Du kan avstånden men har egentligen slutat räkna. Du nöjer dig bara med att allt är ”några minuter bort”. Och på ditt eget berg, där du bor på toppen av platån, finns också härligheter att utforska. När du flyttar in finns det uteserveringar, kaféer och småskalig handel här.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  Ej fastställt
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2026/2027

Distanser till stadens knutpunkt

 • 11 minuter till Sicklasjön

 • 6 minuter till Hammarbybacken

 • 25 minuter till Stockholms Centralstation

 • 16 minuter till Slussen

Livspusslet kan alltid lösas i Plateau Nobel

Det är ett harmoniskt men aktivt liv du pusslar ihop i Plateau Nobel. Harmoniskt eftersom du faktiskt får ihop det. Ditt yngsta barn lämnar du på områdets nybyggda förskola, ditt äldre cyklar själv till skolan och du tar dig enkelt till jobbet med Sicklas utmärkta kommunikationer. Tvärbanan till Gullmarsplan eller Saltsjöbanan till Slussen tar dig högst 4 poplåtar innan du är framme. 2030 väntas tunnelbanans blå linje få en ny hållplats utanför dina kvarter. Harmoniskt? Ja. Men också aktivt. Aktivt eftersom det här finns så mycket att göra.

En imponerande vardag

Du bestämmer givetvis själv hur dina dagar ska se ut. Men tänk dig lördagsmorgnar med nybryggt kaffe från Nobelbergets eget kafferosteri i Formalinfabriken. Friska promenader längs Sickla strand och svalkande kvällsdopp under de heta sommarmånaderna. Många timmars shopping i Sickla köpkvarter med mer än 150 butiker och ännu mer shopping och nybryggda kaffekoppar inne i Stockholm city som du enkelt åker till och från. Krispiga vinterdagar i Hammarbyskidbacke med rykande heta gulaschsoppor i toppstugan med milsvid utsikt. Gemensamma pass på Friskis & Svettis, endorfinskapande lyft på SATS och golf året runt på Alba Golf – Sveriges modernaste inomhusanläggning en längre drive från ditt hem.

Kan du se det framför dig? Hur varje dag erbjuder något nytt i Plateau Nobel. Men med samma imponerande början och slut på din balkong över staden, nära naturen.

DET BÄSTA MED PLATEAU NOBEL

 • Över staden

  Här bor du inte bara i staden med allt vad det innebär. Du bor över staden. I Plateau Nobel får samtliga lägenheter balkonger eller uteplatser med härliga utsikter. Stadens utbud gör ditt liv enkelt och spännande. Här finns så mycket att upptäcka. 

 • Nära naturen

  Lika mycket som du älskar staden, lika mycket uppskattar du närheten till naturen. Här laddar du dina batterier. Långa promenader längs Sickla strand, aktiva vinterdagar i Hammarbyskidbacke och friluftsliv i Nackareservatet. 

 • Goda kommunikationer

  Tvärbanan till Gullmarsplan eller Saltsjöbanan till Slussen tar dig högst 4 poplåtar innan du är framme. År 2030 väntas tunnelbanans blå linje få en ny hållplats precis utanför dina kvarter vilket gör kommunikationerna ännu godare.

 • Godare hemmaliv 

  I din absoluta närhet finns det nog att uppleva för en händelserik dag. På Nobelberget skapar flera aktörer ett berg av upplevelser. Kafferosteri, restauranger med uteservering, musikscener, handelsstråk och kaféer. 

 • Helt nytt

  När du vrider om nyckeln, är det första gången någon kommer hem här. Det är få förunnat att flytta till en helt nybyggd bostad. Här finns inte en skråma. Det doftar fräscht, väggar och tak är krispigt vita. Snart gör du bostaden till ett hem.

Ett hem för framtiden 

Plateau Nobel är ett hem för framtiden av flera anledningar. Här finns det moderna hemmets alla boendekvaliteter vilket gör det till en plats för dig att bo på under lång tid framöver. Sickla växer också för varje dag som går vilket gör det till en god investering. Här är ambitionerna höga. Högst av alla är Nacka Port Stockholms högsta bostadshus som du har utsikt över från din balkong. 

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar kring Plateau Nobel.

Säljansvarig
Marie Engblom
08-508 838 43
marie.engblom@balder.se