Nabbens Udde – nybyggnation i Vänersborg

Hyreslägenheter uppförda vintern 2022

Välkommen till Nabbens Udde

I Nabbens Udde skapar vi ett bostadsområde som anknyter till både Vassbotten och Nygårdsängens naturreservat. I utkanten av Vänersborg, 8 minuter cykeltur från stadens mer centrala platser, bygger vi 72 hyreslägenheter fördelade på två punkthus.

Hyresrätter i 6-våningshus
De två punkthusen innehåller 36 lägenheter vardera med ett spann på 1-3 rum och kök med härlig balkong. Lägenheterna är stilfullt inredda med ekparkettgolv och vitmålade väggar samt vitt kakel och grått klinker i badrummen. Läs mer om lägenheternas olika rum under bilderna. Våra två punkthus kompletteras av ett tredje punkthus som Serneke bygger.

Härligt lantliga miljöer
En kort promenad från Nabbens Udde finns det vatten i kubik. Både Vassbotten och Karls Grav är härliga utflyktsmål under sommaren när alla båtentusiaster ger sig ut på Göta älv och vidare till Vänern och kanalslussarnas heliga resa. Här kan du stilla spatsera utmed vattnet och njuta av de vackra miljöerna. På andra sidan ligger Arena Vänersborg där spännande elitbandy utspelas och alterneras med mässor och event.

Kommunikation
Närmaste busshållplats finns på gångavstånd från Nabbens Udde. En cykeltur in till centrum och centralstationen tar bara 8 minuter. Centrum och E45 nås på några få minuter med bil.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  72 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Boarea:
  35 – 63 m²
 • Antal rum:
  1 – 3 rok
 • Status:
  Inflyttat
 • Inflyttning:
  Vintern 2022

Här är Nabbens Udde

Upptäck Nabbens Udde

 • När lägenheterna har många fönster i olika väderstreck ger det ett än mer ljust intryck till de vita väggarna. I vardagsrummet blir det enkelt att möblera i den öppna planlösningen som kompletteras av balkongdörren ut till den stora balkongen.

 • Bra materialval

  Vitt, vitt och rostfritt. Både köksluckor och vitvarorna är valda till Nabbens Udde för att ge ett lugnt intryck i köket. Samtidigt är det enkelt att inreda stilfullt mot vitt och grått. Handtagen är rostfria som ger det stiliga intrycket lite extra. Köken är utformade i vinkel för att ge både plats och möjlighet till stora middagsbjudningar. Bjud hem vännerna till middagsbordet eller duka upp på balkongen.

 • Badrum med tvätt

  Vita kaklade väggar och bänkskiva som kompletteras av grått klinker – det är stilfullt utformat i badrummet. Här finns det också, förutom god förvaring i överskåp, både tvättmaskin och torktumlare i alla lägenheterna.

 • Inbjudande mötesplatser

  På markplan finns parkering för dig som är hyresgäst och nybyggda byggnader för förråd. Här skapar vi ytor för umgänge oavsett ålder. Eller vad sägs om en boulebana, lekplats och stenlagd yta för den gemensamma grillen.

Kontakta oss

Ta kontakt med oss om du har frågor om Nabbens Udde.

Balder kundservice
nabbensudde@balder.se