Välkommen till Kvarter Gårdsbacken i Brogården

Cirka en kilometer utanför caféstaden Alingsås centrum ligger rofyllda Brogården. Här kommer vi bygga Kvarter Gårdsbacken, 248 hyresrättslägenheter i två etapper med direkt tillgång till allt som du kan behöva. Inom en radie på en kilometer kommer du att ha för-, grund- och gymnasieskolor, kvalitetshandel, mysiga caféer samt härliga naturområden i alla väderstreck till ditt förfogande.

Området
Brogården är en plats man som vuxen uppskattar och som barn älskar. Bara fantasin sätter gränserna med vad man kan göra. Här kommer vi nära lekparker, bad, sportutövning, stora naturområden och vännerna. Och när staden lockar lite mer är närheten till kollektivtrafiken slående.

Natur
I Gårdsbacken bor du i harmoni med miljön. Du får möjligheten att aktivera alla dina sinnen och känna in naturens ljud som vanligtvis sorlas bort i vardagens brus. Ljudet av vinden, doften av kilometerlång skog från obesudlat landskap. Precis utanför dörren har du tillgång till ett nät av mysiga vandringsleder och naturreservat.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer på vår hemsida och HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan. Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan tillträde.

Välkommen att bo där natur och liv leder vägen.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2023
//

Kontakta oss

Har du frågor om Kv. Gårdsbacken? Ta gärna kontakt med oss!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se