Välkommen till Kv. Balkongen i Norrköping!

Uthyrningen har startat!

Äntligen kan du lämna intresse på våra nyproducerade lägenheter i Kv. Balkongen, med inflyttning från sommaren 2022. Ansökan och urval görs via HomeQ.

Ansök på HomeQ  →

Här skapar vi 121 hyreslägenheter som ger dig lite extra av allt. Kvarteret är fördelat på sex huskroppar och kläs i stående naturfärgade träpaneler som kombineras av den grågröna fasaden med en prunkande växtspaljé.

Läs mer om projektet
På vår projektsida för Kv. Balkongen på HomeQ har vi samlat mycket mer som hör till lägenheterna och livet i Söderport, såsom lägenheternas utformning, möjligheter till att hyra parkering, resa i kollektivtrafik och vad som finns i närområdet.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  5504 – 9987 kr/mån
 • Boarea:
  35 – 80 m²
 • Antal rum:
  1 – 3 rok
 • Status:
  Uthyrning pågår
 • Preliminär inflyttning
  Sommaren 2022

Nedladdningsbara dokument

Virtuell visning

Visualiseringar och inredning

Ljust och fräscht

När lägenheterna har många fönster i olika väderstreck ger det ett än mer ljust intryck till de vita väggarna. I vardagsrummet blir det enkelt att möblera i den öppna planlösningen som kompletteras av balkongdörren ut till den stora balkongen.

Bra materialval

Vitt, vitt och enkelt. Både köksluckor och vitvarorna är valda till lägenheten för att ge ett lugnt intryck till det öppna köket. Samtidigt är det enkelt att inreda stilfullt mot vitt och mörkgrått. Handtagen är svarta som ger det stilfulla intrycket, det lilla extra. Här känns det enkelt att bjuda hem vännerna till middagsbordet eller duka upp på balkongen.

Vita kaklade väggar som kompletteras av grått klinker – det är stilfullt utformat i badrummet. Här finns det också tvättmaskin och torktumlare i alla 2- och 3-rummare, medan det i 1:orna finns en kombimaskin.

Goda kommunikationer

Vid Söderport och Kv. Balkongen passerar både Söderleden och spårvagnarna in till centrum. Härifrån reser man snabbt och enkelt i Norrköping oavsett om transporten sker med bil, spårvagn, buss eller cykel.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se