Ett grannskap utöver det vanliga

Välkommen till vårt senaste tillskott i Frölunda Park – Korallen. Tillsammans med systerprojektet Sandstenen är dessa två nytillskott en komplettering till området med ca totalt 400 nya hyresrätter. Preliminär inflyttning för vår första hyresrättsetapp, Korallen, är planerad till vår/sommar 2023.

Bostäderna
Korallens omfattar cirka 205 st hyresrätter. Huset placeras på den västra sidan av Frölunda Park. Lägenheterna kommer få en balkong mot Lergöksgatan i sydväst. Alla lägenheterna är utrustade med kvalitativa vitvaror, kombimaskin eller separat tvättmaskin och torktumlare och en hållbar interiör i kök och badrum.

Parkering kommer finnas i mån av plats utmed Frölunda Park.

Området
Målet med Frölunda Park var alltid att det skulle bli något utöver det vanliga och när vi har sett hur väl våra kunder från våra första bostadsrättsetapper trivs, så vet vi att vi har lyckats. I Frölunda Park skapar vi möjligheter för personer i alla stadier av livet. Innergården talar bara ett ord: Gemenskap. En öppen, levande och inkluderande miljö med plats för spontana samtal och gemensamma intressen, med ett flertal grillplatser, utomhusträning samt lekplats och sambafotbollsplan för barn och ungdomar.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer visas på vår hemsida balder.se och ansökan om lägenhet görs genom marknadsplatsen HomeQ.se. Om du inte redan har en profil på HomeQ.se rekommenderar vi att du gör den redan idag för att börja samla köpoäng. Allt du behöver är ett Mobilt Bank-ID. Preliminär uthyrningsstart är 9 månader innan tillträde.

Vill du få löpande information om Korallen?
Fyll gärna i formuläret för att löpande information och nyheter kring Korallen. Anmälan är inte bindande och medför inte att du börjar samla köpoäng eller gör en ansökan för en kommande bostad.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2023

Välkommen till Frölunda Park

Kontakta oss

Gör en intresseanmälan för att öka chansen att få tag på just din drömbostad. Dessutom riskerar du inte missa nyheter, inspiration eller underlag du behöver i din beslutsprocess. Anmälan är såklart inte bindande. För att samla köpoäng registrerar du dig på HomeQ.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se