Ett grannskap att längta till

Vi välkomnar hyresrättsprojekten Korallen och Sandstenen som nya tillskott till Frölunda Park! Efter över 280 nöjda bostadsrättsköpare i områdes första och andra etapper är vi nu redo att komplettera Frölunda Park med ca 400 nya hyresrättslägenheter. Preliminär inflyttning för det första projektet, Korallen, är planerad till sommar/höst 2023.

Bostäderna
Korallen kommer omfatta cirka 205 st hyresrätter. Huset placeras på den västra sidan av Frölunda Park med lägenheter som får balkong mot Lergöksgatan i sydväst. Alla lägenheterna är utrustade med kvalitativa vitvaror, kombimaskin eller separat tvättmaskin och torktumlare och en hållbar interiör i kök och badrum.

Parkering kommer finnas i mån av plats utmed Frölunda Park.

Området
Målet med Frölunda Park var alltid att det skulle bli något utöver det vanliga och när vi har sett hur väl våra kunder från våra första bostadsrättsetapper trivs, så vet vi att vi har lyckats. I Frölunda Park skapar vi möjligheter för personer i alla stadier av livet. Innergården talar bara ett ord: Gemenskap. En öppen, levande och inkluderande miljö med plats för spontana samtal och gemensamma intressen, med ett flertal grillplatser, utomhusträning samt lekplats och sambafotbollsplan för barn och ungdomar.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer på vår hemsida och HomeQ. Få löpande information och börja samla köpoäng via HomeQ genom att göra en intresseanmälan. Preliminär uthyrningsstart är 7 månader innan tillträde.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2023

Välkommen till Frölunda Park

Ett inspirationsrikt område

För oss handlar det inte i första hand om att bygga 400 nya lägenheter. För oss handlar det om att vi skapat ett nytt och inkluderande bostadsområde där mångfalden och livet regerar. I Frölunda Park finner du allt du kan behöva för att göra din tillvaro komplett, oavsett ålder och levnadstillstånd.

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss ifall du har frågor om Korallen.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se