Kajstaden - bästa läget i Västerås

Stora delar av Östra Mälarstrand har förbytts från industrilokaler, sjöbodar och grushögar till att bli ett av Västerås absolut mest spännande och intressanta bostadsområden. Just här ligger Kajstaden där Balder hyr ut 99 trendiga hyresrättslägenheter på Mälarstrandens bästa position.

I våra fem hus mellan Ägirsgatan, Notuddsallén och Bäckahästgatan har vi ett modernt boende med promenadavstånd till Mälarparken, Öster Mälarstrands småbåtshamn och Kokpunkten, Sveriges första actionbad. Med nybyggnationen har det också tillkommit flera restauranger och caféer utmed strandpromenaden.

Vi satsar också hårt på att du som bor här ska ha en hemmaplan med en liten miljöpåverkan och att du ska uppmuntras till att ha bra förutsättningar att agera miljömedvetet. Därför finns det på innergården tillgång till ett gemensamt växthus så närodlat istället får titeln härodlat. Dessutom har det installerats en fantastisk cykelparkering och 48 garageplatser med flertalet laddstationer till elbilar.

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), värme, vatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning ingår ej.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  6793 – 16978 kr/mån
 • Boarea:
  35 – 112 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Inflyttat
 • Inflyttning
  November 2019

Distanser till stadens knutpunkt

 • 19 minuter till Västerås Central

 • 5 minuter till Mälarparken

 • 3 minuter till ICA Supermarket

 • 4 minuter till Ringvägen

Om Kajstaden

Vardagsrummet

I vardagsrummet finns plats för både soffgruppen och matsalsbordet. Alla lägenheter är skapta med en öppen planlösning så för att dela upp “rummen i rummet” kan det enkelt avdelas med hjälp av större mattor som ramar in. Väggarna är vitmålade och har stora fönster som ger ett rikt ljusinsläpp.

Köket

I Kajstaden har vi installerat trendiga och fullutrustade kök med ugn, diskmaskin och microvågsugn. Givetvis finns bra arbetsytor så du kan ta ut svängarna i din matlagning. De vita luckorna smälter bra in mot de vita kakelplattorna som är lätta att torka av. Genomgående i lägenheterna ligger ett traditionellt parkettgolv.

Sovrummet

Sovrummen är väl tilltagna så att du får en skön start på morgonen. I Kajstadens fyror kommer du ut på balkongerna och uteplatserna från sovrummen.

Badrummet

Badrummet är vitkaklat och har ett mörkare klinker. Duschen har transparenta glasdörrar och eldriven handduksvärmare ingår tillsammans med tvättmaskin och torktumlare.

Vill du bo i Kajstaden?

Håll utkik på våra lediga hyresrätter, lägenheter i Kajstaden kan komma upp. Hitta din nya bostad med 4 enkla steg:

 1. Klicka på lägenheten du är intresserad av, se vilka lägenheter som finns tillgängliga.
 2. Gör en intresseanmälan, du behöver ha en profil på HomeQ för att kunna lämna intresse.
 3. Du får en bekräftelse på din intresseanmälan via mail, det går även att se din intresseanmälan på din HomeQ-profil.
 4. Uppfyller du kraven erbjuds du en visning och kan därefter tacka ja eller nej till lägenheten.

Den med högst köpoäng blir erbjuden lägenheten först, så registrera dig på HomeQ med BankID för att kostnadsfritt börja samla köpoäng redan idag.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Balders kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se