Hagagläntan - Nytt hyresprojekt i mysiga Haga

I Kv. Hagagläntan bor du nästan så bekvämt som det kan bli, med ett lugnt villaområde och idyllisk natur som närmsta grannar. Kvarteret omfattar 124 hyreslägenheter fördelade på fyra våningsplan inom storlekarna 1-3 rum och kök. Alla lägenheter har en öppen planlösning med sköna sociala ytor.

Uthyrningen har börjat!

Äntligen kan du lämna intresse på våra nyproducerade lägenheter i Hagagläntan, med inflyttning från 1 augusti 2021. Ansökan och urval görs via HomeQ.

Se alla lägenheter  →

Lägenheterna
I samtliga lägenheter finner du ett stilfullt genomgående 3-stavsparkettgolv med uppfriskande ljust målade väggar. Alla lägenheter utrustas med moderna kök med bänkskiva, köksluckor och diskbänk från Marbodal och  kyl/frys från Siemens. Badrummen är snyggt inrett med klinker och kakel inklusive antingen torktumlare och tvättmaskin eller kombinerad maskin.

Närområdet
När du bor i Hagagläntan har du alltid nära till mysiga vandringsleder och promenader. Du kan själv välja om du vill bestiga Norra berget med dess fantastiska utsikt och milslånga motionsspår, eller bara ta en kortare promenad i villaområdet.

För dig som är älskar träning kan du inte bo bättre. Förutom Norra Bergets nästan ändlösa aktiveringsmöjligheter, finns Baldershovs träningsanläggning belagt i området. Där har du bland annat tillgång till inomhusidrott, fotboll, tennis och en isbana. Det finns även planer att utvidga idrottsplatsen med sporter som badminton, bordtennis, squash och padel.

Miljöbostad
Kv. Hagagläntan byggs enligt Miljöbyggnad Silver, vilket betyder att lägenheterna är varsamt byggda med miljömedvetet material och tillgodoses av förnybar energi.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  5128 – 8491 kr/mån
 • Boarea:
  28 – 60 m²
 • Antal rum:
  1 – 3 rok
 • Status:
  Inflyttat
 • Inflyttning
  Augusti 2021

Distanser till stadens knutpunkter

 • 10 minuter till centrala Sundsvall

 • 9 minuter till centrala Sundsvall

 • 28 minuter till Norra Bergets topp

Nedladdningsbara dokument

Galleri

Översikt på fastigheten

Som du ser på bilden kommer det finns gott om parkeringsplatser tillgängliga för dig som boende. Balkongerna är planerade för att du ska kunna njuta så mycket som möjligt av mysiga sommardagar.

Börja dagen med nybakat bröd

Bor du i Hagagläntan är du också granne med Hagabagar’n. Bageriet har anor från 40-talet och här bakas bröd, tårtor och kakor till fest, till bröllop, till vardagsluncherna och till helgen. Allt utifrån gediget hantverk.

Här träffar du Emelie som har tagit över och numera driver bageriet som varit i hennes föräldrars händer sedan 1982. Vill du äta lokala klassiker kan du prova Hagalimpan eller Katarinakakor som är uppkallade efter trakten.

Badrummen...

är snyggt och läckert utformade badrum inredda med klinkers och kakel. Lägenheterna som har 1-1,5 rok kommer att ha en finurlig kombimaskin, medan resterande lägenheter har separata maskiner.

Vardagsrummen...

… har gott om ljusinsläpp med stora fönster som vetter ut mot härlig natur. Här kommer du att kunna inreda och vara precis som du är.

Köken...

… är lägenheternas självklara stjärnrum. Med öppen planlösning mot vardagsrummet och toppklassiga materialval så blir valet av att gå ut på restaurang eller äta hemma och umgås lätt!

//

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Affärsområdeschef
Roger Flodin
roger.flodin@balder.se