Gavlehov - hyresrätter i Gävle

I trevliga Gavlehov startar vi nu uthyrningen av vår andra etapp av nybyggda hyresrätter i Gävle. Från augusti kan vi öppna dörrarna in i Gavlehovs högkvalitativa lägenheter med produkter valda med omsorg efter bästa kvalitet och prestation.

Bostäderna
Gavlehov etapp 2 består av 156 lägenheter inom storlekarna 1-3 rum och har ett spann mellan 28-71 m2 som kompletterar vår första byggnation i området.

Inne i lägenheterna har vi medvetet investerat i produkter som har hög kvalitet så att livslängden blir så lång och hållbar som möjligt. Och givetvis vill vi att du som hyresgäst också ska ha det lite bättre och flexiblare i din vardag. Golvvärme är installerat i alla rum och mysiga balkonger i olika väderstreck gör att du som hyresgäst kan njuta av solen och utsikten över utemiljön.

En större cykelparkering är placerad i anslutning till huset och betalparkering för bilen finns 50-100 meter från huset.

Cykelavstånd till Campus
13 minuter på cykel från Gavlehov ligger Högskolan i Gävle som lockar många studenter till höstens terminsstart. Till Gävle centrum och centralstation går det lika fort. I området kring Gavlehov finns Gävles många arenor och idrottshallar vilket gör att många gävlebor kommer hit året om för att se på elitidrott och motionsträna. Utanför våra hyresrätter i Gävle finns motionsspår för löpträning och längdskidåkning på 2.5 och 5 kilometer.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  5543 – 10187 kr/mån
 • Boarea:
  28 – 71 m²
 • Antal rum:
  1 – 3 rok
 • Status:
  Ej fastställt
 • Preliminär inflyttning
  Sommaren 2019

Distanser till stadens knutpunkt

 • 13 minuter till Högskolan i Gävle

 • 0 minuter till Gavlerinken

 • 3 kilometer till Gävle centrum

 • 80 minuter till Stockholms centralstation

Nedladdningsbara dokument

Titta in i vår lägenhet

Bilder

I vardagsrummet

…ligger värmeslingorna över hela lägenheten som ger en varm och härlig känsla att gå över. Från vardagsrummet kommer du också ut till lägenhetens trevliga balkong med utsikt över utemiljön och de olika arenorna. För att du ska kunna gå ut direkt från vardagsrummet har vi lagt ut trall över balkonggolvet.

Sovrummen

…kännetecknas av sina stora fönster som går hela vägen ner till golvet. Detta gör att rummet får ett fantastiskt insläpp av naturligt ljus som gör att du kommer vakna pigg och kry på morgonkvisten. I sovrummet finns även förvaring i form av skjutdörrsgarderober.

Köket

…är lägenhetens signum och ger dig förutsättningarna till att göra båda matlåda eller en helkväll med vännerna. Arbetsytorna är generösa oavsett lägenhetens storlek. Här har vi installerat induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl och frys från Bosch. De vita skåpsluckorna och lådorna är från HTH.

I Entrén

…har vi lagt in klinker som sedan går över till ekparkett in mot vardagsrum och sovrum.

Badrummet

…är inrett med ett mörkgrått klinker och vitt rektangulärt kakel. Dusch, toalett och handfat kompletteras av tvättmaskin och torktumlare samt en effektiv förvaring för handdukar och toalettartiklar.

Vill du hyra lägenhet i Gavlehov?

Låt oss hjälpa dig på vägen i 5 enkla steg!

 1. Klicka dig vidare till homeq.se
 2. Registrera en profil med Mobilt BankID eller logga in.
 3. Sök på Gävle och leta dig fram till objekten i Gavlehov.
 4. Klicka in på ett objekt och gör en intresseanmälan.
 5. Du får bekräftelse på din intresseanmälan via mail och hamnar i Balders intresseregister.

HomeQ är en bostadsplattform för hyresrätter i Sverige. Att vara medlem på HomeQ kostar ingenting och du börjar samla köpoäng från dagen du gör din registrering.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Förvaltare
Ida Oskarsson
026 – 54 55 73
ida.oskarsson@balder.se

Förvaltningsassistent
Caroline Johansson
026 – 54 55 85
caroline.johansson@balder.se