Gårdsbacken - Nyproducerade hyresrätter i Alingsås

Ansök om lägenhet via HomeQ

UTHYRNINGEN AV GÅRDSBACKEN HAR STARTAT

Nu finns Gårdsbackens 99 lägenheter publicerade på HomeQ. Missa inte chansen att bo i Alingsås natursköna område, Brogården. Gör en intresseanmälan för att ta del av viktig information om projektet eller ansök om lägenhet via HomeQ.

Ansök om lägenhet via HomeQ →

DITT NATURSKÖNA KVARTER I BROGÅRDEN

Gårdsbackens nya lägenheter i området Brogården är belägna cirka en kilometer utanför caféstaden Alingsås centrum. Här skapar vi 99 helt nya hyresrätter om 1-4 rum och kök. Alla med en generös uteplats eller balkong. Inom en kilometers radie har du för-, grund- och gymnasieskolor, kvalitetshandel, mysiga caféer samt härliga naturområden i alla väderstreck till ditt förfogande. Här finns dessutom både mark- och garageparkering att hyra. Preliminär inflyttning i Gårdsbacken är vintern 2023/2024.

Läs mer i Gårdsbackens projektbroschyr →

NYPRODUCERADE HYRESRÄTTER

Sociala planlösningar och trendiga materialval. Sober ekparkett, moderna vitvaror och stora fönster. Allt är för dig att njuta av. Först av alla. Välkommen till ditt nya hem nära naturen i Alingsås. Ett hem som är byggt för dig. Och visst slår den lyxiga känslan av nyproduktion det mesta?

Ansök om lägenhet i Gårdsbacken

Gårdsbackens 99 lägenheter finns publicerade på HomeQ. Gör en intresseanmälan för att ta del av viktig information om projektet eller ansök om lägenhet via HomeQ.

Välkommen att bo i centrum av lugn och natur.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Antal lägenheter:
  99 st
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  5 514 – 13 635 kr/mån
 • Boarea:
  26 – 91 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Uthyrning pågår
 • Preliminär inflyttning:
  Vintern 2023/2024

Distanser till stadens knutpunkt

 • 8 minuter till Alingsås centrum

 • 10 minuter till Nolhaga Park

 • 5 minuter till Alingsås station

 • 3 minuter till Bolltorps Handelsområde

 • 8 minuter till E20

GÅRDSBACKENS VIRTUELLA VISNING

Upplev de olika rummen i Gårdsbackens etta och trea genom att dra i bilden.

VI BYGGER HÅLLBART

Vår nyproduktion i Brogården har en tydlig miljöprofil som kommer att bli certifierad “Miljöbyggnad Silver”, vilket är en svensk miljöcertifiering som säger att projektet har en hög standard när det gäller engagemang i miljöfrågor och livskvalité (som solskydd, ljudmiljö, ljusinsläpp och lufttillförsel m.m.). Läs mer om Miljöbyggnad Silver på miljobyggnad.se.

Moderna kök i Gårdsbackens lägenheter

Välkommen till hemmets hjärta: köket. Här finner du den perfekta blandningen av stilren inredning och smarta funktioner. Gott om förvaringsutrymme, öppna ytor för matgruppen, mikro och diskmaskin. Gårdsbackens kök är den perfekta platsen för att upptäcka nya smaker, lära dig nya recept och uppleva härliga stunder med familj och vänner. Oavsett om du är en passionerad kock eller en nybörjare i köket kommer du älska att tillbringa tid här.

*Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

Sovrum för stora drömmar

Gårdsbackens ljuva sovrum. En självklar plats för avslappning och återhämtning. Här möts du av en ljus och mattlackad ekparkett som även återfinns i kök och vardagsrum. Detta tillsammans med de ljusa färgerna på väggar och i tak ger känslan av rymd och ljus. Och för dig som vill låta den vackra naturen utanför fortsätta in i rummet kan du smycka dina stora fönster med grönskande växter i storlek större. Här finns alla möjligheter att inreda efter din personliga stil. Skapa en avslappnad och rofylld atmosfär eller en mer dynamisk och kreativ miljö. Valet är bara ditt. Välkommen hem till sovrummet för stora drömmar.

*Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

STILREN DESIGN I BADRUM

Gårdsbackens badrum erbjuder stilren och funktionell design som är både praktisk och elegant. Rummets neutrala färgval och tidlösa material ger dig alla möjligheter att sätta din personliga touch i form av härliga textilier och charmiga badrumstillbehör. Gråtonat klinkers i granitkeramik, ljusa kakelväggar och duschväggar i välvt glas. Inredning som låter ditt badrum kännas nytt och fräscht under en lång lång tid framöver. Och såklart, optimala tvättmöjligheter. Bli inte förvånad om du stannar här lite längre än nödvändigt, för det här är ett badrum du gärna inte lämnar.

*Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

VÄLPLANERADE KVM I GÅRDSBACKENS ETTOR

Att bo i Gårdsbackens ettor är verkligen ingen kompromiss. Här trivs du minst lika bra som i kvarterets större lägenheter. Balkongen, de stora fönstren, ljusa väggarna och mattlackade ekparketten ger lägenheterna en harmonisk och öppen känsla. Sängen har sin självklara plats och det moderna köket med diskmaskin smälter stilrent in i resten av inredningen. Här kommer du garanterat att trivas.

*Detta är en visionsbild och vissa avvikelser kan förekomma.

Lämna en intresseanmälan ↓

UTBUDET I OCH RUNT BROGÅRDEN

Ett steg utanför din lägenhet i Gårdsbacken finner du fantastisk natur. Några steg till och du har hela Alingsås utbud framför dig. Här nedan kan du läsa mer om vad ditt framtida bostadsområde har att erbjuda.

LUGNET OCH NATUREN

Ditt liv i Gårdsbacken är lugnt och rogivande. Här promenerar du för det mesta. 1:ans buss stannar var tjugonde minut på Knektegårdsgatan och ibland passerar någon med bilen. Men annars hörs ingen trafik som brusar. Tystnaden är slående. Och du älskar det. Utanför dina stora fönster breder grönskande ängar ut sig. Här finns också en gammal matkällare bevarad i det idylliska området.

NÄRHETEN TILL ALINGSÅS CENTRUM

Centrum är närmare än du tror. 5 minuter på cykel, 7 minuter med buss och 15 minuters promenad. Sen är du framme på Alingsås innersta gator. Även om du älskar ditt nya kvarter kan det ibland behövas det lite puls i livet för att känna sig levande. Alingsås centrum erbjuder en alldeles lagom puls. Här bör varje dag på stan innehålla minst en kopp kaffe på en av alla kaféstadens kaféer. Shoppingutbudet är väl tilltaget och spektakulära middagsupplevelser på härliga restauranger som MomentiLiberi avslutar den perfekta dagen på stan.

FAMILJEVÄNLIGT

Gårdsbacken är för er som vill ha nära till skogen, grundskolor och fotbollsanläggningar men samtidigt ha staden på bekvämt avstånd. Områdets nybyggda förskolan Äventyret välkomnar pirater och prinsessor. En kort promenad bort nås Alingsås skatepark för den adrenalinsökande. Några minuter på trehjuling når minstingen flera olika lekplatser. Och rätt vad det är har familjen cyklat hela vägen in till stan för en mysig fika på någon av alla caféer.

HÄR ÄR GÅRDSBACKENS LÄGENHETER I ALINGSÅS

99 nyproducerade hyreslägenheter i området Brogården.

MITT I LUGNET, NÄRA CENTRALA ALINGSÅS

I Gårdsbacken bor du i harmoni med miljön. Här aktiveras alla dina sinnen och du känner lugnet skölja över dig varje gång du kommer hem. Naturens ljud som vanligtvis försvinner i vardagens brus, de är plötsligt det enda du hör. Kvittrande fåglar och doften av obesudlat landskap är precis vad så många av oss behöver. Och endast ett steg utanför din dörr har du tillgång till ett nätverk av mysiga vandringsleder och naturreservat.

Naturen må vara precis utanför din dörr men Alingsås centrum är inte heller långt borta. På bekvämt avstånd finner du ett stort utbud av allt du önskar. Ibland handlar du på Lidl, ibland på Willys. Bolltorps Handelsområde kittlar med smarta priser. Apotek, vårdcentral och annan service cyklar du in till stan för. När du vill ha det ännu större utbudet tar tåget dig in till Göteborg på bara 30 minuter från Alingsås station. Och med knappa fem minuter till E20 lockar alltid en road trip i goda vänners lag.

Kontakta oss

Har du frågor om Gårdsbacken? Ta gärna kontakt med oss!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se

Vi bygger mer än Gårdsbacken

Vi på Balder är med och utvecklar Alingsås med omnejd och bygger nya hyres- och bostadsrätter.

Se all vår nyproduktion i Göteborg →
Se all vår nyproduktion i Kungälv →
Se all vår nyproduktion i Mölndal →
Se all vår nyproduktion i Västra Götaland →