Grönska, vatten och city i centrum

Välkommen till vårt första bostadsrättsprojekt på Västra Kungsholmen, Fabrique 46. Här bor du i naturskön miljö nära grönska, vatten och City.

Västra Kungsholmen karaktäriserades länge av sitt höga tempo med världsledande industrier. Det höga tempot finns kvar än idag i området, men nu väljer du vilket varvtal du känner för. Västra Kungsholmen är den perfekta hybriden av på- och avkoppling. Maxa högvarvet genom Kungsholmen runt eller ner till Hornsbergs strands puls och restaurangutbud. Eller njut av en lugn promenad längsmed vattnet.

Fabrique 46
Fabrique 46 består av fyra huskroppar med åtta till tolv våningar. Den vackra tegelfasaden flirtar med områdets industrihistoriska arv.

Invändigt planerar vi för 138 moderna bostadsrätter med alltifrån yteffektiva 1:or på 23 kvm upp till 5:or på ca 106 kvm med antingen uthyrningsdel eller ett extra “halvrum”. Här har tid och omsorg lagts ned på att ta fram genomtänkta inredningskoncept. På gatuplan gör vi plats för butiker, caféer och liknande kommersiella möjligheter som underlättar vardagen för de boende.

Miljömärkning Svanen
Fabrique 46 har ambitionen att bli Balders första nyproduktionsprojekt klassificerad med miljömärkning Svanen. Svanen ställer krav på energianvändning, kemiska produkter, byggprodukter- och varor, material samt ett antal innemiljöfaktorer. Dessutom finns krav på kvalitetsstyrning i byggprocessen samt på överlämning till boende, förvaltning och drift.

Säljstart och inflyttning
Säljstart för Fabrique 46 är planerad till våren 2022 med inflyttning preliminärt med start från hösten 2023.

FABRIQUE 46 bjuder in dig till att bli en del av historien och ta den vidare. Aldrig tidigare har en människa kallat platsen du utgår från för hem. Gör en intresseanmälan längst ner på sidan för att ta del av Fabrique 46 nyhetsbrev och därmed inte missa viktig information och nyheter om projektet.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  Ej fastställt
 • Avgift:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  23 – 107 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2023

Distanser till stadens knutpunkt

 • 7 minuter till Stockholms Centralstation

 • 5 minuter till Rålambshovsparken

 • 7 minuter till badplats

 • 8 minuter till ICA Maxi

Inspiration

Lyxfrukost

I bageriet Bullar & Bröd är ugnarna i gång hela natten för att brödet ska vara så nybakat och varmt som möjligt när cafét på Kungsholmen öppnar. Omprisad och uppskattad i hela området, vad mer kan man behöva på en mysig lördagsmorgon?

En utsikt att falla för

En härlig morgonlöptur, ett dopp eller romantisk kvällspromenad. Fabrique 46 ger dig alla möjligheter att uppleva livet till fullo.

En träff med en nära vän

Från Fabrique 46 leder de flesta vägarna ner till vattnet. Och så nära vattnet man kan komma, på en brygga med vågorna stillsamt kluckande under dig ligger Piren. Ett mysigt get-away som serverar högklassig mat och dryck.

//

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!