Lägenhet 0-0903
Ledig

Lägenhet 0-0903

1:a på 39 m²

Inflyttning Hösten 2021

Försäljning pågår

Nästa visning:
17 mars, 16:00 – 19:00

Privata visningar - kontakta mäklare för att boka tid!

Industriell studiolägenhet med 3,60 m i takhöjd

Via din egna entré kliver ni rakt in denna studiolägenhet där arkitekten tänkt till lite extra. Takhöjden på 3,60 m skapar rymd och gör lägenheten unik. Du kliver in och möts direkt av ett fullt utrustat kök där man inte lämnat något åt slumpen. Med extra förvaring ovanpå köksskåpen tar man till vara på takhöjdens rymd. I direkt anslutning till köket finns ett stort allrum med plats för matsal och vardagsrum. Behöver ni plats för en extra säng finns en möjlig plats längst in lägenheten. Studiolägenheten på sina 39 kvm har ett sovloft på 6 kvm med utsikt ner över vardagsrummet. Stora fönster gör att ljuset kan flöda in i hela bostaden. Detta är en bostad utöver det vanliga.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 750 000 kr
 • Avgift:
  2 864 kr
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2021

Ta en kik in i Bränneriet

Välkommen till att vandra runt i Bränneriets lägenheter. Vi har valt att visualisera tre lägenheter för att hjälpa dig att få en känsla för hur det kommer att kännas att bo här. En studiolägenhet med 3.10 meter i takhöjd och betonggolv i markplan, en stor fyra med loft och utsikt över älven och en stor tvåa med standardval och två balkonger. Visa planritningen för att navigera mellan rummen.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!