Lägenhet 0-0902
Ledig

Lägenhet 0-0902

1:a på 41 m²

Inflyttning Hösten 2021

Försäljning pågår

Nästa visning:
17 mars, 16:00 – 19:00

Privata visningar - kontakta mäklare för att boka tid!

Industriell studiolägenhet om 41 kvm med sovloft

Öppna dörren och kliv rätt in i denna studiolägenhet där man tänkt till lite extra med arkitekturen. Takhöjden på 3,55 m skapar rymd och gör lägenheten unik. Du kliver in och möts direkt av ett fullt utrustat kök där man inte lämnat något åt slumpen. Med extra förvaring ovanpå tar man till vara på takhöjdens rymd. I direkt anslutning till köket finns ett stort allrum med plats för matsal och vardagsrum. Vidare längre in i bostaden finns en perfekt plats att placera en säng. Studiolägenheten på 41 kvm har ett rymligt sovloft på 9 kvm där ni kan spana ner över vardagsrummet. Stora fönster gör att ljuset kan flöda in i hela bostaden. Detta är en bostad du bara inte kan säga nej till.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 750 000 kr
 • Avgift:
  2 929 kr
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2021

Ta en kik in i Bränneriet

Välkommen till att vandra runt i Bränneriets lägenheter. Vi har valt att visualisera tre lägenheter för att hjälpa dig att få en känsla för hur det kommer att kännas att bo här. En studiolägenhet med 3.10 meter i takhöjd och betonggolv i markplan, en stor fyra med loft och utsikt över älven och en stor tvåa med standardval och två balkonger. Visa planritningen för att navigera mellan rummen.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!