Lägenhet 2-1101
Ledig

Lägenhet 2-1101

2:a på 51 m²

Inflyttning Hösten 2021

Försäljning pågår

Nästa visning:
25 september, 16:00 – 17:00

Öppet hus i Fixfabrikens showroom på Karl Johansgatan 95

Trivsam tvåa med fantastiskt ljusinsläpp

Välplanerad och trivsam lägenhet om två rum och kök med balkong mot den lugna innegården. Stort separat sovrum, rymlig hall, goda förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök öppnar för socialt samspel. Med fyra fönster skapas ett underbart ljusinsläpp. Förutom Mariaplan med caféer, restauranger, nybakat bröd, nystyckat kött, florister och hudterapeuter är du omringad av Slottsskogen, Röda Sten, Sockerbruket, havet, Sjömagasinet och centrum. Liksom bra kommunikationer åt alla håll och kanter.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 695 000 kr
 • Avgift:
  3 400 kr
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2021

Ta en kik in i Bränneriet

Välkommen till att vandra runt i Bränneriets lägenheter. Vi har valt att visualisera tre lägenheter för att hjälpa dig att få en känsla för hur det kommer att kännas att bo här. En studiolägenhet med 3.10 meter i takhöjd och betonggolv i markplan, en stor fyra med loft och utsikt över älven och en stor tvåa med standardval och två balkonger. Visa planritningen för att navigera mellan rummen.

Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se