Välkommen till Bovieran Svedala

Nyproducerade 55+ bostadsrätter i Svedala

I hjärtat av Svedala

Bovieran Svedala är slutsålt!

Alla lägenheter i Bovieran Svedala är sålda.

Bostäderna
Bovieran Svedala skapas i hjärtat av mysiga och naturnära Svedala. Här skapar vi 54 lägenheter med ett spann på 2 – 3 rum och kök, inom storleksspannet 64 – 87 kvm. I Bovieran finns det tre genomtänkta inredningskoncept för kök/ytskikt och badrum/tvätt som du kan välja mellan. Vi har tagit fram dessa för att ditt hem ska få en genomgående röd tråd genom hela lägenheten – oavsett rum och funktion. Vi har döpt dem till Klassisk, Trend och Elegans. Du kan läsa mer om inredningskoncepten i säljbroschyren eller i galleriet nedan.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Boarea:
  64 – 87 m²
 • Antal rum:
  2 – 3 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Preliminär inflyttning
  Sommaren 2023

Välkommen in på virtuell rundvandring

Klicka på de små kameraikonerna i vandringen för att byta rum.

Bilder Bovieran Svedala

Ljust och fräscht

I Bovieran Svedala skapar vi en hemtrevlig miljö redan från dag 1. Därefter är det du som tillför det som skapar ditt hem – möbler, textilier och tavlor.

Bovieran Svedala inredningskoncept

Nedan hittar du våra tre valbara inredningskoncept i Bovieran Svedala. Vårt kostnadsfria och harmoniska koncept Klassisk, det naturinspirerande Trend och det stiliga Elegans. Klicka gärna på bilderna nedan för att se hur ditt kök och badrum kommer att se ut i de olika koncepten.

Klassisk - Kök

Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig ner i lugn och ro. Här känns det ljust till och med på kvällen. Känslan är klassisk, men allt annat än ordinär. Köket bjuder in till kulinariska resor. De vita köksluckorna rimmar väl med de senaste vitvarorna. Här bjuder du mer än gärna dina grannar på middag. Något klassiskt.

Klassisk - Badrum

Det varmgråa klinkergolvet går hand i hand med de krispigt vita detaljerna. Det är rent och fräscht.

Trend - Kök

Välkommen. Grönt är din färg, som skog och natur. Den varma vitgrå väggfärgen smälter fint ihop med köksluckan i en härlig varmgrön ton. För att förtydliga det industriella uttrycket har köket rostfria vitvaror och diskreta rostfria handtag på skåpen. Bankskiva som går i en varm ljusgrå mönstrad kvartskomposit.

Trend - Badrum

I badrummet möter Terazzo-klinkern den svarta takduschen som ger dig den industrikänsla du är ute efter. Djärvt och coolt. Du tänker bara på ett ord – trend.

Elegans - Kök

Det är en tidlös känsla du är ute efter i ditt hem. En sober färgskala med material som är enkla att kombinera med personliga stilar. Den varma och ombonade kulören på köksluckorna möter noggrant utvalda material och detaljer. Bänkskiva och stänkskydd i en varm greigefärgad kvartskomposit skapar en harmonisk och enhetlig känsla. Här är det elegant utan undantag.

Elegans - Badrum

Badrummet vill du inte lämna – du älskar den varma granitkeramiken både på väggar och golv, allt för en helhet som andas stil och elegans.

Typlägenheter och fastighetsöversikt

Se alla Bovieran Svedalas typlägenheter och översikt samt position på alla lägenheterna i fastigheten genom att klicka på länken nedan.

Bovieran Svedalas säljbroschyr!

Bläddra gärna igenom Bovieran Svedalas fantastiska säljbroschyr. 20 sidor fyllda med inspiration, information om de sex typlägenheterna samt de tre inredningskoncepten. I broschyren finns även information om Bovieran Svedalas unika vinterträdgård!

Kontakta oss

Kontakta fastighetsmäklare Mattias Widgren vid intresse.