Välkommen till Bovieran Haninge-Vega!

Här bor du bland palmer och olivträd

Ditt hem med stort hjärta och social samvaro

Bovieran Haninge-Vega förenar ett tryggt boende med stort fokus på hjärta och social samvaro. Vi har skapat miljöer, bostäder och gemensamma ytor som låter dig få ut så mycket som möjligt av varje stund. Hjärtat i hela Bovieran är den inglasade Vinterträdgården. Där kan du njuta av ett behagligt uteliv större delen av året och göra dig hemmastadd i en grön och välkomnande miljö.

Om projektet

Intresset är stort för för Bovieran Haninge-Vega, vilket vi är väldigt glada för!

Våra avtal med kommunen på den tidigare tilltänkta tomten har tyvärr förfallit och kommunen har fattat beslut om att gå ut med en ny markanvisningstävling. Detta innebär att vi i nuläget inte kan kommunicera en tidsplan framåt för projektet. Men vi håller tummarna för att en ny tomt snart ska vara aktuell.

När vi har någon ny information eller framsteg att delge kommer vi kontakta dig som lämnat intresseanmälan.

Vi tror inte på regn
Vare sig det är regn eller snö finns en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I Vinterträdgården kan du bland annat se exotiska olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Här inne är ett temperaturstyrt klimat med franska Rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd är noga utvalda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Vill du bo här?
Vi planerar för 36 lägenheter med 2-3 rum och kök fördelat på 55-87 m2. Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan. Fastigheten består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset.

Information om fortsättningen och eventuell försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram. För att hålla dig uppdaterad ska du givetvis lämna en intresseanmälan längst ner på sidan.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  Ej fastställt
 • Avgift:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  55 – 87 m²
 • Antal rum:
  2 – 3 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Ej fastställt

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.