Välkommen till Bovieran Bålsta!

Här bor du bland palmer och olivträd

Vi tror inte på regn

Vare sig det är regn eller snö finns en behaglig trädgårdsmiljö, precis utanför din dörr. I Vinterträdgården kan du bland annat se exotiska olivträd, papegojblommor och kanariepalmer.

Här inne är ett temperaturstyrt klimat med franska Rivieran som förebild. Trädgårdens växter och träd är noga utvalda för att skapa en harmonisk och avkopplande miljö.

Om projektet

Intresset är stort för Bovieran i Bålsta, vilket vi är väldigt glada för!

Vi har en god dialog med Håbo kommun och kommer tillsammans utreda platser i Bålsta för uppförande av Bovieran. Den senaste tomten som var aktuell för Bovieran kom vi dessvärre inte vidare med vid vidare förhandlingar. Tomten var inte optimal för en Boviera, bland annat på grund av komplicerade markförhållanden.

När vi har någon ny information eller framsteg att delge kommer vi i god tid kontakta dig som lämnat intresseanmälan här längre ned.

Vill du bo här?
Vi planerar för 54 lägenheter med 2-3 rum och kök fördelat på 63-87 m2. Information om plats och eventuell försäljningsstart, investeringsbeslut och tillträde presenteras längre fram. För att hålla dig uppdaterad ska du givetvis lämna en intresseanmälan.

Takhöjden och de generösa fönsterna skapar en ljus och öppen känsla i alla lägenheter, på alla våningsplan. Fastigheten består av tre trevåningshus som ramar in Vinterträdgården. Bostäderna på markplan har sköna uteplatser och de på våning 1 och 2 har stora balkonger som vetter mot utsidan av huset.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  Ej fastställt
 • Avgift:
  Ej fastställt
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Ej fastställt

Galleri

Välkommen till Bålsta, i Håbo kommun

Håbo är en ung kommun, bildad 1952 genom sammanslagning av fem landskommuner: Skokloster, Kalmar, Yttergran, Övergran och Häggeby. Områdets historia som plats att bo och uppleva är däremot lång. Här finns härlig natur och närhet till fina bad samt kulturupplevelser för alla smaker.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar.