Lägenhet 121503
Reserverad

Lägenhet 121503

4:a på 91 m²

Inflyttning Vintern 2023/2024

Planering pågår

Gavelfyra med lugnt läge mot gården

Välkommen in en hörnlägenhet med praktisk utformning. Fönster i tre väderstreck som ger ett gott ljus in i lägenheten. Hall med bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. I hallen finns även bostadens gäst-wc. Vardagsrum och kök i öppet samband med rejält kök i vinkel. Balkong med sydostligt läge. Sovrummen och dusch/wc med tvättmöjligheter ligger trevligt samlade i ena delen av bostaden. Master bedroom har en hel garderobsvägg. Här finns också ett förråd för extra förvaring. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  6 795 000 kr
 • Avgift:
  4 816 kr
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2023/2024

Bostadsväljare | Hitta din lägenhet

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare  
Karin Berggren
031 – 733 20 20
karin.berggren@bjurfors.se