Lägenhet 121102
Reserverad

Lägenhet 121102

2:a på 61 m²

Inflyttning Vintern 2023/2024

Planering pågår

Rymlig tvåa med väl tilltagen balkong

Mycket trevligt planerad stor tvåa eller mindre trea om 61 kvadratmeter. Hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Från hallen nås även stort wc/dusch med tvättmöjligheter. Vidare in i lägenheten når man vardagsrum och kök i öppet samband. Rymlig köksdel i vinkel och gott om plats för matbord och soffgrupp. Stort sovrum som avslutas med en rejäl walk in closet med skjutdörrar. I bostaden finns även ett mindre rum om fem kvadratmeter som kan användas till sovrum eller hemmakontor. Alla rum har fönster mot gården och från vardagsrum och kök når man den väl tilltagna balkongen om hela 14 kvadratmeter. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  4 195 000 kr
 • Avgift:
  3 601 kr
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2023/2024

Bostadsväljare | Hitta din lägenhet

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare  
Karin Berggren
031 – 733 20 20
karin.berggren@bjurfors.se