Lägenhet 11202
Reserverad

Lägenhet 11202

2:a på 38 m²

Inflyttning Vintern 2023/2024

Planering pågår

Kvadratsmart tvåa med balkong mot Bohusgatan

Välkommen in i en kvadratsmart tvåa om 38 kvm. Lägenheten vetter mot Bohusgatan och man är nära storstadens härliga puls. Praktiskt planlösning och gott om förvaring. Hall med plats för avhängning. Från hallen nås wc/dusch med tvättmöjligheter. Vardagsrum och kök i öppet samband. Här ifrån nås lägenhetens, vad vi kallar, spanska balkong. Balkongen nås via ett härligt skjutdörrsparti som ger gott med ljus in i lägenheten. Sovrum med garderobsvägg och plats för en rejäl säng. Modern och stilren inredning samt golvvärme i hela lägenheten. Möjlighet finns att göra tillval bland de inredningsstilar Balder har tagit fram. I föreningen finns garage med elbilspool, cykelförvaring och en gemensam takterrass på miljöhuset. Bohusgatan är ett nytt och vackert projekt mitt i centrala Göteborg med närhet till allt, 1920 möter 2020 på ett alldeles ypperligt sätt.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten samt tv, bredband och telefoni. Utöver månadsavgiften debiteras varje bostadsrättshavare för egen förbrukning av varmvatten och hushållsel.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 795 000 kr
 • Avgift:
  2 892 kr
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2023/2024

Bostadsväljare | Hitta din lägenhet

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare  
Karin Berggren
031 – 733 20 20
karin.berggren@bjurfors.se