Bergskristallen

Välkommen till vårt senaste tillskott på Långströmsallén – Bergskristallen. Tillsammans med systerprojektet Stenhuggaren är dessa två nytillskott en komplettering till området med 167 nya hyresrätter. I Bergskristallen skapar vi 79 stycken hyresrätter i en ny fin stadsmiljö på Långströmsallén. Preliminär inflyttning är planerad till våren 2023.

Bostaden
Bergskristallens hyresrättslägenheter omfattar ett storleksspann på 32.5-83.5 kvadratmeter och 1-4 rum och kök. Huset placeras på den östra sidan av Långströmsallén. Alla lägenheterna kommer få en balkong eller uteplats mot allén i väster eller mot naturområdet i öster. Alla lägenheterna är utrustade med kvalitativa vitvaror, kombimaskin eller separat tvättmaskin och torktumlare och en hållbar interiör i kök och badrum.

Parkering kommer finnas i mån av plats i det kommande parkeringsgaraget eller markparkering utmed Långströmsallén.

Området
Långströmsallén ligger på centrala Hisingen, mitt emellan många stora Göteborgsföretag. Härifrån är det enkelt att ta sig till sin arbetsplats och planera livet för familjen. Långströmsallén har genomgått stora förändringar där vägen flyttats och miljön mellan husen successivt förbättrats för hela området. Här finns det nu fina lekplatser och gott om yta att möta sina grannar.

Ansökan
Samtliga hyresrätter kommer visas på vår hemsida balder.se och ansökan om lägenhet görs genom marknadsplatsen HomeQ.se. Om du inte redan har en profil på HomeQ.se rekommenderar vi att du gör den redan idag för att börja samla köpoäng. Allt du behöver är ett Mobilt Bank-ID. Preliminär uthyrningsstart är 9 månader innan tillträde.

Vill du få löpande information om Bergskristallen?
Fyll gärna i formuläret för att löpande information och nyheter kring Bergskristallen. Anmälan är inte bindande och medför inte att du börjar samla köpoäng eller gör en ansökan för en kommande bostad.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  32.5 – 83.5 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2023

Nyfiken på Långströmsallén?

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
bergskristallen@balder.se