Bergsjö Höjd

Välkommen till Bergsjö Höjd – Balders första nyproducerade hyresrättslägenheter i Bergsjön. Längst upp på Universumsgatan kommer vi skapa hem för paret som vill flytta ihop likväl familjen som planerar att växa. Alla lägenheterna installeras med en rymlig balkong eller uteplats som ger härliga möten.

Lägenheterna
Bergsjö Höjd består av 117 trevliga lägenheter på Universumsgatan ovanför Backegårdsskolan. Lägenheterna är fördelade på 1-2 rok med en ytor på
38-56 m2. Alla lägenheterna är skapade ur vårt HEM-koncept. För att läsa med om våra HEM-lägenheter kan du klicka här.

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100), uppvärmning, kallvatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten och elförbrukning tillkommer.

Miljöprofil
Området har en tydlig miljöprofil som kommer att bli certifierad “Miljöbyggnad Silver”, vilket är en svensk miljöcertifiering som säger att projektet har en hög standard när det gäller engagemang i miljöfrågor och livskvalité (som solskydd, ljudmiljö, ljusinsläpp och lufttillförsel m.m.). All el i fastigheten är därmed självklart tillgodosedd av grön el som är producerad av förnybara energikällor.

Parkering och kollektivtrafik
På gården mellan de tre husen, som blir Bergsjö Höjds framtida byggnation, kommer vi skapa en parkeringsyta för er som bor i föreningen. På promenadavstånd når du också Komettorget, där spårvagnar och bussar avgår ifrån till Göteborg centrum.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  38 – 56 m²
 • Antal rum:
  1 – 2 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2021

Kika in i en av våra HEM-lägenheter för att uppleva dess standard

Område och HomeQ

Exempelbilder på vår HEM-standard

Hemmet ska vara en plats att trivas och må bra. Du som hyresgäst vet bäst hur du vill bo; och vi gör vårt allra
bästa för att skapa ett boende som du vill stanna kvar i oavsett ålder, inkomst eller familjestruktur. Kort sagt – vi vill ge våra hyresgäster ett hem att längta hem till.

Utveckling i Bergsjön

Bergsjön är ett av Göteborgs bäst belägna områden med ett alldeles slående naturlandskap. Bergsjön har de senaste åren gjort fantastiska framsteg och utvecklingen har bara börjat.

Just nu planeras det ca 2500 nya bostäder med parker, smidiga trafikförbindelser, samlingsplatser för kultur och lekplatser. Anmäl dig på HomeQ redan idag för att följa med oss till framtidens Bergsjön.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Telefon:
0774 – 49 49 49

E-post:
kundservice@balder.se