Ledig

Radhus F35

5:a på 119 m²

Inflyttning Vintern 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
01 april, 09:00 – 18:00

Endast privata visningar - kontakta mäklare för bokning i vårt nya visningshus! Entré från Universumsgatan.

Gavelradhus med uteplats i väster och fönster i badrummen

Prisvärt radhus om 119 välplanerade kvadratmeter fördelade på fyra separata sovrum på övervåningen, två stora badrum, ett öppet och inbjudande kök och vardagsrum med plats för soffgruppen och matbord. Rikligt med förvaring i form av två stycken förråd på utsidan, tre stycken skjutdörrsgarderober samt klädkammare. Därtill får ni en egen parkeringsplats utanför dörren och stor uteplats.

På uteplatsen ges möjligheten för dig att skapa ett extra rum: för grillplatsen, för fotbollsmålet, för rosträdgården eller helt enkelt utforma platsen till din egna lilla odlingslott. Från din egen privata uteplats tar du några kliv ut till den gemensamma innergården. Perfekt yta för kvarterets gemensamma grillfest samtidigt som barnen springer av sig på den fina lekplatsen eller leker kull mellan träden. I Bergsjö Hage bor du bredvid vacker natur och endast ett stenkast från badplatsen vid Bergsjön. Ta ett härligt kvällsdopp eller ta en paus i solen på de släta klipporna.

Standarden i dessa radhus blir något utöver det vanliga. Köket kommer från kvalitetsmärket Vedum med vitvaror från Electrolux. Varmluftsugn och micro placeras i bekväm arbetshöjd, och ger tillsammans med praktisk förvaring i mjukstängande lådor ett ergonomiskt och lättarbetat kök. Diskmaskinen är integrerad och i bänkskivan sitter en induktionshäll samt en stilren underlimmad vask. Köket byggs med takanslutning. Ett fulländat kök med plats för ett större matbord.

På golven i båda våningsplanen läggs ett vackert parkettgolv i vitpigmenterad ask (3-stav). Det blir dessutom golvvärme på nedre plan och på övre plan sätts vattenburna element in. Badrummen blir helkaklade med modern inredning och med praktisk arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare på nedre plan. Badrummet på första våning får dusch medan badrummet på andra våning får badkar. På golven i badrum läggs en antracitgrå klinkerplatta (200*200 mm) medan väggarna kläs med en vit kakelplatta (200*400 mm).

Ett modernt hem för dig som vill leva ett bekymmerslöst liv i ett nybyggt radhus och ha mer tid över till att umgås med nära och kära.

Snabbfakta

 • Typ:
  Radhus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 625 000 kr
 • Avgift:
  5 202 kr
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2020

Kom in i ditt kök - känn dig som hemma

Köket kommer vara en plats där vardagsmaten har potential att bli Nobelmiddag! Då behövs köket som skapar inspiration. För att förenkla ditt val har vi tagit fram tre koncept - Klassisk, Trend och Elegans. Klicka på knapparna och se hur köket skiljer sig åt.

Kika in i Bergsjö Hage

Välkommen till en virtuell visning av ett välplanerat radhus om 5 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Bergsjö Hage kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Kommunikationer

Två spårvagnslinjer och en busslinje tar dig till och från stan och du kan cykla till Göteborg city på en dryg halvtimme. I framtiden kommer kommunikationerna att bli ännu bättre.

Rymdtorget

Det kallas Bergsjön Centrum och har nyligen renoverats och lockat till sig bättre service och nya butiker. Här ska ett nytt kulturhus byggas som kommer stärka torgets status som Bergsjöns naturliga mötesplats.

Naturen

Hela Bergsjön omringas av natur och öar av skog ligger utspridda bland gator, tog och hus.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se