Vi fortsätter utvecklingen av Bergsjö Småstad med Bergsjö Hage!

Bergsjö Hage är slutsålt!

Intresset för Bergsjö Hage har varit stort och alla radhus är sålda. Vill du bo i Bergsjö Småstad finns det ännu lediga radhus kvar i Bergsjö Glänta hyresrättslägenheter i Bergsjö Höjd.

Radhusens utformning
Radhusen är utformade på 119 välplanerade kvadratmeter där nedre plan har fokus på de sociala ytorna och övre plan på det privata livet. I entrén möts du direkt av kökets inneslutande atmosfär där matkreationer från världens alla hörn kan skapas på de funktionella arbetsytorna. Diskmaskin, ugn, separat kyl och frys finns här i det L-formade köket. Från entrén får du också djupet i huset där du kan se hela vägen till uteplatsen.

På väg till vardagsrummet passerar du trappan till övervåningen och nedervåningens badrum/tvättstuga. Vardagsrummet är på hela 22m2 så du får plats med båda matsalsbord och soffhörna. Här kommer du också ut till radhusets uteplats som leder vidare till Bergsjö Hages gemensamma innergård.

På övre plan kommer du upp från trappan i en hall därifrån du når radhusets fyra sovrum på 9-12m2 och hushållets lilla badrum. I radhuset kommer det också finnas gott om förvaring interiört och exteriört.

Parkering
De flesta radhusen har en privat parkeringsplats i anslutning till entrén. De andra hyr en parkeringsplats i anknytning till radhusområdet.

Månadsavgift
I denna ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100). El, varmvatten och värme kopplat till din förbrukning tillkommer.

Gemensamma ytor
Mellan radhusen kommer vi skapa en innergård med gräs, buskar, träd och rabatter som knyts samman med Bergsjö Gård. Det här blir en härlig arena för fotbollsspelande barnen, en potentiell trädgård för dig med gröna fingrar och en härligt inspirerande plats för dig som vill sätta ut grillen och laga mat med dina grannar.

Snabbfakta

 • Typ:
  Radhus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Antal rum:
  5 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Preliminär inflyttning
  Vintern 2020

Distanser till stadens knutpunkt

 • 3 minuter till skola

 • 23 minuter till Centralstationen

 • 8 minuter till Allum

 • 7 minuter till Bergsjöns badplats

Nedladdningsbara dokument

Kika in i Bergsjö Hage

Välkommen till en virtuell visning av ett välplanerat radhus om 5 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Bergsjö Hage kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Kom in i ditt kök - känn dig som hemma

Köket kommer vara en plats där vardagsmaten har potential att bli Nobelmiddag! Då behövs köket som skapar inspiration. För att förenkla ditt val har vi tagit fram tre koncept - Klassisk, Trend och Elegans. Klicka på knapparna och se hur köket skiljer sig åt.

Kika in i vårt fullt utrustade visningshus!

Titta in i Bergsjö Hage!

Kontakta oss

Har du frågor om Bergsjö Hage? Kontakta oss!

Balders Kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se