Bergsjö Glänta

Bergsjö Glänta – nästa kapitel i Bergsjö Småstad

Bergsjö Glänta är slutsålt

Intresset för Bergsjö Glänta har varit stort och alla nyproducerade radhus är sålda. Se vår kommande och pågående nyproduktion i Göteborg här.

Vi fortsätter med framgångssagan Bergsjö Småstad där vi med Bergsjö Glänta skapar 31 attraktiva radhus till den nya generationens Bergsjön-bor. Hösten 2022 är det dags att flytta in!

I Bergsjö Glänta har vi utformat två hustyper som stadsradhus med entré i riktning ut mot Zenitgatan, det mindre på 115 kvadratmeter och det större på 118 kvadratmeter. Det är samma typradhus som i systerprojekten Bergsjö Gård och Bergsjö Hage.

Båda radhustyperna har entré, kök, större badrum och vardagsrum på nedervåningen och fyra sovrum med badrum på övervåningen. Dessutom egen uteplats med tillhörande förråd och en mindre gräsmatta på baksidan. Parkeringsplats finns att hyra i ett närliggande garage.

Området: Bergsjön
Bergsjön har naturen på sin sida. Här har du möjligheten att både upptäcka skogens vackra gömmor som badplatsen vid Bergsjön. Bergsjö Småstads radhus är ett av många bidrag som vi aktivt gör för att få Bergsjön att växa i takt med Göteborgs utveckling. Vi skapar nya mötesplatser och lekplatser som ett sätt att få människor att mötas, oavsett modersmål eller bakgrund.

Snabbfakta

 • Typ:
  Radhus
 • Antal lägenheter:
  31 st
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Boarea:
  115 – 118 m²
 • Antal rum:
  5 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2022

360-visning

Upplev våra två radhus Sjö och Berg. Dra i bilden för att se mer och byt rum genom att klicka på kamera-ikonerna eller genom planritningarna.

Bilder

 • Stadsradhus i Bergsjö Småstad

  Som nästa delmål i Bergsjö Småstad presenteras Bergsjö Glänta – 31 nyproducerade radhus med stadskaraktär. Gångavstånd till såväl Bergsjöbadet som busshållplats och parkeringsgarage.

 • Livet på framsidan...

  Utmed Bergsjövägen och Zenitgatan byggds de nya radhusen upp. Utanför porten utformas en egen entré med häck och trädäck. Därefter vandrar vi ut på gång- och cykelvägen. Korttidsparkering kommer finnas tillgänglig utmed gatan för avlastning av matvaror och leveranser och busshållplatsen finns lättillgänglig.

 • ...lugnet på baksidan

  Om framsidan har stadskaraktär med bilar, bussar och cyklar har baksidan en fulländad karaktär av lugn och frihet. Det mysiga trädäcket med plats för både grill och matbord ramas in av gräsmatta, utomliggande förråd och häcken som är uppvuxen om några år.

/ 2
 • Tilltalande inredningskoncept

  Våra framtagna koncept är utformade för kök, badrum och ytskikt i hela radhuset och har olika karaktär och utseende.

  Det finns tre inredningskoncept att välja bland: Klassisk, Trend och Elegans. Klassisk ingår i köpet av bostaden, medan Trend och Elegans är tillval.

 • Inredningskoncept: Klassisk

  Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. Här kan du slå dig ner i lugn och ro. De vitmålade väggarna är genomgående i alla rum, precis som det vitpigmenterade askgolvet. Det känns till och med ljust på kvällen. Köket bjuder in till kulinariska resor och middagar med dina närmaste. De vita köksluckorna kompletteras med de senaste vitvarorna. Känslan är klassisk, men allt annat än ordinär.

 • Inredningskoncept: Trend

  Ljusgrått är den genomgående färgen i alla rum. Från väggarna till de släta ljusgrå innerdörrarna. Ombonat och stilrent. Här finns utrymme för att sätta din egna prägel. Kökets rostfria vitvaror är en hyllning till det industriella uttrycket. Diskmaskinen smälter väl in, integrerad bakom den ljusgråa köksluckan. Det går perfekt ihop med de svarta detaljerna. Du tänker bara på ett ord – trend.

 • Inredningskoncept: Elegans

  Du är ute efter en tidlös känsla. Sandfärgade köksluckor i kombination med utvalda köksdetaljer som bänkskiva och stänkskydd i varmgrå kvartskomposit ger ett lugnt och behagligt intryck. Andas in. Andas ut. De senaste vitvarorna är smakfullt integrerade i köksluckorna, de rostfria handtagen som smälter väl in. Pur elegans och harmoni.

Undrar du något om Bergsjö Glänta?

Ta kontakt med oss ifall du har några frågor eller funderingar om Bergsjö Gård eller Bergsjö Småstad.

Balders kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se

Upptäck Balders nyproduktion i Göteborg

Om du är intresserad av att köpa eller hyra nyproduktion i Göteborg hittar du Balders projekt och stadsutvecklingsområden här.