Bergsjö Glänta - nästa kapitel i Bergsjö Småstad

Vi fortsätter med vår framgångssaga med Bergsjö Småstad – att skapa attraktiva radhus till den nya generationens Bergsjön-bor. Våra tidigare försäljningar av radhusen i Bergsjö Gård och Bergsjö Hage har varit omåttligt populära och nu sätter vi nästa projekt på marknaden – Bergsjö Glänta.

Säljstart
Vi arbetar för fullt för en preliminär säljstart av Bergsjö Glänta under vintern 2020/2021. Lämna en intresseanmälan längre ner på sidan för att inte missa när vi släpper mer information om lägenheterna, planritningar, bostadsväljare, säljstart och hur det funkar att köpa en nyproducerad bostadsrätt.

Bergsjö Glänta
Hösten 2022 kommer 31 radhus för första gången få uppleva hur det är att vara hem. I Bergsjö Glänta har vi utformat två hustyper som stadsradhus med entré i riktning ut mot Zenitgatan, det mindre på 115 kvadratmeter och det större på 119 kvadratmeter,  samma typradhus som i systerprojekten Bergsjö Gård och Bergsjö Hage.

Båda radhustyperna har entré, kök, större badrum och vardagsrum på nedervåningen och fyra sovrum och badrum på övervåningen. Dessutom har man en egen uteplats med tillhörande förråd på baksidan. Parkeringsplats kommer man kunna hyra i det närliggande garaget.

Området
Bergsjön har naturen på sin sida. Här har du möjligheten att både upptäcka skogens vackra gömmor som badplatsen vid Bergsjön. Bergsjö Småstads radhus är ett av många bidrag som vi aktivt gör för att få Bergsjön att växa i takt med Göteborgs utveckling. Vi skapar nya mötesplatser och lekplatser som ett sätt att få människor att mötas, oavsett modersmål eller bakgrund.

Vill du bli en del av vår framgångssaga med Bergsjö Glänta? Lämna en intresseanmälan så berättar vi mer.

Snabbfakta

 • Typ:
  Radhus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  Ej fastställt
 • Avgift:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  115 – 119 m²
 • Antal rum:
  5 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2022

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!