Bergsjö Glänta - nästa kapitel i Bergsjö Småstad

Bergsjö Glänta är slutsålt!

Intresset för Bergsjö Glänta och de andra radhusprojekten har varit stort och alla radhus är sålda. Vill du bo i Bergsjö Småstad kommer de nyproducerade hyresrättslägenheter i Bergsjö Höjd och kommande etapper utformade likt Bergsjö Brygga. Håll utkik!

Vi fortsätter med vår framgångssaga med Bergsjö Småstad – att skapa attraktiva radhus till den nya generationens Bergsjön-bor. Våra tidigare försäljningar av radhusen i Bergsjö Gård och Bergsjö Hage har varit omåttligt populära och nu sätter vi nästa projekt på marknaden – Bergsjö Glänta.

Bergsjö Glänta
Hösten 2022 kommer 31 radhus för första gången få uppleva hur det är att vara hem. I Bergsjö Glänta har vi utformat två hustyper som stadsradhus med entré i riktning ut mot Zenitgatan, det mindre på 115 kvadratmeter och det större på 118 kvadratmeter,  samma typradhus som i systerprojekten Bergsjö Gård och Bergsjö Hage.

Båda radhustyperna har entré, kök, större badrum och vardagsrum på nedervåningen och fyra sovrum med badrum på övervåningen. Dessutom har man en egen uteplats med tillhörande förråd samt en mindre gräsmatta på baksidan. Parkeringsplats kommer man kunna hyra i det närliggande garaget.

Området
Bergsjön har naturen på sin sida. Här har du möjligheten att både upptäcka skogens vackra gömmor som badplatsen vid Bergsjön. Bergsjö Småstads radhus är ett av många bidrag som vi aktivt gör för att få Bergsjön att växa i takt med Göteborgs utveckling. Vi skapar nya mötesplatser och lekplatser som ett sätt att få människor att mötas, oavsett modersmål eller bakgrund.

Vill du bli en del av vår framgångssaga med Bergsjö Glänta? Lämna en intresseanmälan så berättar vi mer.

Snabbfakta

 • Typ:
  Radhus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 495 000 – 2 970 000 kr
 • Avgift:
  5200 – 5300 kr/mån
 • Boarea:
  115 – 118 m²
 • Antal rum:
  5 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Preliminär inflyttning
  Hösten 2022

360-visning

Klicka dig in och besök våra två radhus Sjö och Berg. Dra i bilden för att se mer och byt rum genom att klicka på kamera-ikonerna eller genom planritningarna.

Livet i Bergsjö Glänta

Stadsradhus i Bergsjö Småstad

Som nästa delmål i Bergsjö Småstad presenteras Bergsjö Glänta – 31 nyproducerade radhus med stadskaraktär. Gångavstånd till såväl Bergsjöbadet som busshållplats och parkeringsgarage.

Livet på framsidan

Utmed Bergsjövägen och Zenitgatan byggds de nya radhusen upp. Utanför porten utformas en egen entré med häck och trädäck. Därefter vandrar vi ut på gång- och cykelvägen. Korttidsparkering kommer finnas tillgänglig utmed gatan för avlastning av matvaror och leveranser och busshållplatsen finns lättillgänglig.

Lugnet på baksidan

Om framsidan har stadskaraktär med bilar, bussar och cyklar har baksidan en fulländad karaktär av lugn och frihet. Det mysiga trädäcket med plats för både grill och matbord ramas in av gräsmatta, utomliggande förråd och häcken som är uppvuxen om några år.

Inredningskoncept som tilltalar

Fram till dagen då du håller nycklarna i handen kommer många beslut att tas – allt från vilket radhus du kommer välja till minsta inredningsdetalj som du skapar för att få radhuset att kännas som ditt egna unika. För att förenkla beslutsprocessen har vi på Balder tagit fram tre inredningskoncept – Klassisk, Trend och Elegans – som du kan välja bland. Eller varför inte mixa mellan koncepten?

Koncepten är utformade för kök, badrum och ytskikt i hela radhuset och har olika karaktär och utseende. Klassisk ingår i ditt bostadsköp medan Trend och Elegans erbjuds som tillval.

Inredningskoncept Klassisk

Du kliver in i ditt nya hem. Genast blir du omsvept av en ombonad atmosfär. Nordiskt, rent och ljust. I detta harmoniska hem kan du slå dig ner i lugn och ro. De vitmålade väggarna är genomgående i alla rum, precis som det vitpigmenterade askgolvet. Här känns det ljust till och med på kvällen. Köket bjuder in till kulinariska resor. De vita köksluckorna rimmar väl med de senaste vitvarorna. Här bjuder du mer än gärna dina grannar på middag. Känslan är klassisk, men allt annat än ordinär.

Inredningskoncept Trend

Ljusgrått är din färg, och här är den genomgående i alla rum. Från väggarna till de släta ljusgrå innerdörrarna. Ombonat och stilrent. Du känner att det finns utrymme för att sätta din egna prägel. Som en hyllning till det industriella uttrycket har köket rostfria vitvaror – ugn, mikro, kyl och frys. Diskmaskinen smälter väl in, integrerad bakom den ljusgråa köksluckan. Det går perfekt ihop med detaljer, också i svart. Du tänker bara på ett ord – trend.

Inredningskoncept Elegans

Det är en tidlös känsla du är ute efter i ditt hem. De sandfärgade köksluckorna i kombination med kökets detaljer – bänkskiva och stänkskydd i en varmgrå kvartskomposit – ger ett lugnt och behagligt intryck. Andas in. Här är det elegant utan undantag. De rostfria handtagen smälter in väl i köket samtidigt som kyl, frys och diskmaskin är smakfullt integrerade i köksluckorna. Givetvis är köket utrustat med de senaste vitvarorna. Resten av konceptet andas harmoni.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!