Radhus A12
Reserverad

Radhus A12

5:a på 119 m²

Inflyttning Sommaren 2020

Försäljning pågår

Nästa visning:
27 augusti

18:00 – 18:30
Vi ses i vår visningsbod på Universumsgatan. Välkommen!

Radhus med uteplats i rakt söderläge

Prisvärt radhus om 119 välplanerade kvadratmeter fördelade på fyra separata sovrum på övervåningen, två stora badrum, ett öppet och inbjudande kök och vardagsrum med plats för soffgruppen och matbord. Ett modernt hem för dig som vill leva ett bekymmerslöst liv i ett nybyggt radhus och ha mer tid över till att umgås med nära och kära.

Köket
Standarden i dessa radhus blir något utöver det vanliga. Köken kommer från kvalitetsmärket Vedum. Det blir vita luckor upptill och vita utdragningsbara lådor nedtill, samtliga med mjukstängande gångjärn. Köken blir takanslutna, stilren underlimmad diskbänk med induktionshäll sätts in, varmluftsugn och micro placeras i bekväm arbetshöjd, diskmaskinen blir integrerad och vitvarorna kommer från Electrolux. Ett fulländat kök med plats för ett större matbord.

Golv och väggar
På golven i båda våningsplanen läggs ett vackert parkettgolv i vitpigmenterad ask (3-stav). Gäller alla utrymmen förutom i hall och badrum där det läggs in klinker. Det installeras dessutom golvvärme på nedre plan och på övre plan sätts vattenburna element in. Alla väggar, karmar, lister och foder målas i vit-vit färg.

Badrum
Badrummen blir helkaklade med modern inredning och med praktisk arbetsyta ovan tvättmaskin och torktumlare för badrummet på nedre plan. Badrummet på första våning får dusch medan badrummet på andra våning får badkar. På golven i badrum läggs en antracitgrå klinkerplatta (200*200 mm) medan väggarna kläs med en vit kakelplatta (200*400 mm).

Förvaring
I radhuset hittar du rikligt med förvaring i form av två stycken förråd på utsidan, tre stycken skjutdörrsgarderober samt klädkammare. Därtill får ni en egen parkeringsplats i området och stor uteplats.

Uteplats
På uteplatsen ges möjligheten för dig att skapa ett extra rum: för grillplatsen, för rosträdgården eller helt enkelt utforma platsen till din egna lilla odlingslott. Från din egen privata uteplats tar du några kliv ut till den gemensamma innergården. Perfekt yta för kvarterets gemensamma grillfest samtidigt som barnen springer av sig på den fina lekplatsen eller leker kull mellan träden.

I Bergsjö Gård bor du bredvid vacker natur och endast ett stenkast från badplatsen vid Bergsjön. Ta ett härligt kvällsdopp eller ta en paus i solen på de släta klipporna.

Snabbfakta

 • Typ:
  Radhus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 395 000 kr
 • Avgift:
  5 172 kr
 • Preliminär inflyttning
  Sommaren 2020

Ta en kik på ditt framtida hem

Välkommen till en virtuell visning av ett välplanerat radhus om 5 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Bergsjö Gård kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Planlösning

Fördelar i området

Kommunikationer

Två spårvagnslinjer och en busslinje tar dig till och från stan och du kan cykla till Göteborg city på en dryg halvtimme. I framtiden kommer kommunikationerna att bli ännu bättre.

Rymdtorget

Det kallas Bergsjön Centrum och har nyligen renoverats och lockat till sig bättre service och nya butiker. Här ska ett nytt kulturhus byggas som kommer stärka torgets status som Bergsjöns naturliga mötesplats.

Naturen

Hela Bergsjön omringas av natur och öar av skog ligger utspridda bland gator, tog och hus.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Magnus Hägg
0768 – 74 66 33
magnus.hagg@nyakvadrat.se

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se