Bergsjö Gård

Slutsålt

Nu fortsätter utvecklingen av Bergsjön

Hela Bergsjö Gård är nu slutsålt! Besök gärna något av våra andra projekt i Bergsjön och gör en intresseanmälan för Bergsjö Småstad så missar du inte uppdateringar om kommande nybyggnationer.

Utformning
Radhusen har 119 välplanerade kvadratmeter fördelade på fyra separata sovrum på övervåningen, två stora badrum, ett på vardera plan, ett öppet och inbjudande kök och ett vardagsrum med plats för soffgruppen och lekhörna. De flesta radhusen har en egen parkeringsplats i anknytning till entrén där de andra får gå en kort promenad.

I månadsavgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100). El, vatten och värme kopplat till din förbrukning tillkommer.

Tre korta steg till gräs mellan tårna
I radhusen tillkommer också en uteplats i härliga sollägen. På uteplatsen ges möjligheten att skapa ett extra rum: för grillplatsen, för fotbollsmålet, för rosträdgården eller helt enkelt utforma platsen till din egna lilla odlingslott. Från den privata uteplatsen tas några kliv ut till den gemensamma innergården. Här skapas också möjligheten för kvarterets gemensamma grillfest samtidigt som barnen springer av sig på den fina lekplatsen eller leker kull mellan träden.

Låter det här livet som något för dig?
Gör en intresseanmälan så kommer projektets mäklare att höra av sig till dig inom kort.

Snabbfakta

 • Typ:
  Radhus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2.395 – 2.670 mkr
 • Avgift:
  5172 kr/mån
 • Boarea:
  119 m²
 • Antal rum:
  5 rok
 • Status:
  Slutsålt
 • Inflyttning
  Juni – Juli 2020

Distanser till stadens knutpunkt

 • 5 minuter till skola

 • 23 minuter till Centralstationen

 • 8 minuter till Allum

 • 7 minuter till Bergsjöns badplats

Kika in i Bergsjö Gård

Välkommen till en virtuell visning av ett välplanerat radhus om 5 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för Bergsjö Gård kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Om Bergsjö Gård

Köket

Köket är husets mittpunkt för familjen efter en lång dag. På menyn står matlagning, bullbakning och middagsbjudningar till nära och kära. Balder har tagit fram tre konceptkök – klassisk som ingår i köpet samt trend och elegans som är tillval.

Vardagsrummet

Radhusets vardagsrum är, liksom köket, en social yta för familjen. Rummet kan bli både familjens TV-rum, bibliotek eller barnens plats för storslagna lekar. Här är också entrén till uteplatsen och grannskapets innergård.

Innergården blir en given mötesplats

De 19 radhusen omfamnar innergården som byggs i en gemytlig parkmiljö. Här skapar vi en skön miljö för barnen att leka på samtidigt som grillfesten med grannarna pågår. Gården nås smidigt från alla bostäder direkt från din privata uteplats. Vi tror helt enkelt att innergården blir en given mötesplats för alla grannar.

19 radhus i Bergsjö Gård

Radhusen är utformade i kluster om fem respektive nio bostäder. Alla har en egen parkeringsplats – antingen vid entrén eller i närheten av radhuset – med förrådet nära tillhands samt några få steg till den gemensamma innergården från vardagsrummet.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Gustav Johansson
0734 – 05 00 05
gustav.johansson@nyakvadrat.se

Mäklare
Sanna Berglund
0703 – 40 40 54
sanna.berglund@nyakvadrat.se