Bergsjö Brygga

Inflyttat

Bergsjö Brygga

Det är mycket som är på gång i Bergsjön. Nya bostäder ser dagens ljus medan hus som stått här länge rustas upp. Och byggs till. I den senare kategorin presenterar vi nu Bergsjö Brygga.

Bergsjö Brygga är namnet vi valt att kalla vår tillbyggnation med radhuskänsla. 13 nya bostäder i två plan kommer skapas i foten av lägenhetshusen och bli en del av Bergsjö Småstad. Alla radhusen kommer bli hyresrätter.

De nya radhusen kommer brygga samma nutid och framtid – de äldre lägenhetshusen utmed Universumsgatan, radhusen i Bergsjö Gård och Bergsjö Hage samt de nya bostadsrättslägenheterna i Stjärnkikaren. Med Bergsjö Brygga blir området komplett.

Bergsjö Brygga består i första etappen av 13 enkelsidiga hyresrätter i olika storlekar som varieras mellan 48-130 m2 där alla radhus utrustas med moderna kök och badrum, inklusive tvättmaskin och torktumlare. Och givetvis uteplatser i sydvästläge, vilken innebär många kvällar kommer kunna spenderas i strålande solsken. Parkering finns intill radhusen som kommer gå att hyra.

I månadsavgiften ingår vatten, trappstädning och yttre skötsel. Varmvatten, värme, och elförbrukning tillkommer efter förbrukning.

 

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Hyresrätter
 • Hyra:
  9600 – 17000 kr/mån
 • Boarea:
  48 – 130 m²
 • Antal rum:
  1 – 5 rok
 • Status:
  Inflyttat

Distanser till stadens knutpunkt

 • 2 minuter till skola

 • 23 minuter till Centralstationen

 • 8 minuter till Allum

 • 7 minuter till Bergsjöns badplats

Nedladdningsbara dokument

Bilder

Vardagsrum

Vardagsrummet ligger i anknytning till köket med stora ljus fönster ut mot gatan som ger ett generöst ljusinsläpp på hela planet.

Kök

Hela köket är generöst utrustat med luckor och material från Marbodal. Varje radhus har också kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn och mikrovågsugn från Bosch. Från köket når man också entrén som vid tvåplanshus har en trappa till övervåningen.

Sovrum

Sovrummen har en generös utformning oavsett storlek på radhuset. Alla bostäderna som är byggda i två plan har sovrummen på övre plan ut mot gatan. I det större sovrummet finns integrerad klädkammare eller en skjutdörrsgarderob för förvaring.

Badrum

Badrummet är stilrent helkaklat i vitt med grått klinker på golvet. Det är utrustat med dusch med glasdörr, tvättmaskin, torktumlare och bra förvaring i väggskåp.

Vill du bo i Bergsjö Brygga?

Sök din drömhyresrätt på Balder.se! Låt oss sedan hjälpa dig på vägen i 4 enkla steg!

 1. Klicka på lägenheten du är intresserad av!
 2. Registrera en profil på HomeQ med Mobilt BankID eller logga in.
 3. Klicka in på ett objekt och gör en intresseanmälan.
 4. Du får bekräftelse på din intresseanmälan via mail.

HomeQ är en bostadsplattform för hyresrätter i Sverige. Att vara medlem på HomeQ kostar ingenting och du börjar samla köpoäng från dagen du gör din registrering.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Förvaltningsassistent
Mikaela Hällegårdh
031 – 83 94 79
mikaela.hallegardh@balder.se