Lägenhet 3-1504
Reserverad

Lägenhet 3-1504

4:a på 87 m²

Inflyttning Våren 2022

Försäljning pågår

Perfekt planerad fyra med två balkonger och rikligt utrymme.

Här presenteras en välplanerad 4 rum & kök på 85 kvm med balkong i västerläge. Välkomnande hall med inbyggd garderob. Badrum med wc, handfat, dusch samt tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva och överskåp. Ett mindre WC med wc och handfat.

De tre sovrummen ligger angränsande till varandra i ena änden av lägenheten. I det större sovrummet finns det skjutdörrsgarderober längst ena väggen samt en mindre balkong/fransk balkong. Vardagsrum och kök slås samman i en öppen planlösning. Fina fönsterpartier med ljusinsläpp från två väderstreck ger ett behagligt ljusflöde genom lägenheten.

Från vardagsrummet nås balkongen med ett härligt västerläge.

Livskvaliteten är satt i centrum och därmed är plats gjord för många gemensamma utrymmen utvändigt såsom grillplatser, utegym och gång- och cykelvägar. Dessutom har du tillgång till multisportplan, bygglekplats och förskola i anslutning till området.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  3 295 000 kr
 • Avgift:
  4 394 kr
 • Preliminär inflyttning
  Våren 2022

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Omgivningen

Vi på Balder drivs av att se människor må bra och trivas med såväl sig själva som med omgivningen. Det märker du på hur lekplatserna är arrangerade, hur sittgrupperna är placerade och på hur enkelt det är att ta sig från lägenheten till ängen, skogspromenaden eller bilen i garaget.

Centrumkänslan

Ett ögonkast bort närmar sig stadskärnan med shopping, restauranger och nöjen i världsklass – från Järntorget, Stenpiren Nordstaden, Nya Backaplan, Frihamnen och Kville till Lindholmen, Eriksberg och den 7 km långa kajpromenaden. Här har du nära till både jobb och fritid.

Kommunikationerna

I anslutning till området och en bit bort finns det 7 busslinjer, 3 spårvagnslinjer, 2 färjelinjer och en linbana. Dessutom finns det bra utbyggda cykelleder som snabbt tar dig dit du vill. Antingen med egen cykel eller någon av föreningens poolcyklar.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!