Lägenhet 3-1501
Ledig

Lägenhet 3-1501

2:a på 53 m²

Inflyttning Sommaren 2022

Försäljning pågår

Nästa visning:
26 januari, 16:00 – 17:30

Bokade visningar - kontakta mäklare för att boka tid!

Tvåa på 53 kvm med livskvalité i åtanke

Här presenteras en välplanerad 2 rum & kök på 53 kvm med mindre balkong/fransk balkong i norrläge och nås från kök/vardagsrum. Välkomnande öppen hall med klädhängare och garderober.
Till höger från hallen nås badrum med WC, handfat, dusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänkskiva och väggskåp.
Vardagsrum och kök slås samman i en öppen planlösning med stora fönsterpartier vilket ger ett behagligt ljusflöde genom lägenheten. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys samt diskmaskin och ugn/mikro placerad i arbetshöjd.

I anslutning till vardagsrummet ligger det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng.
Från kök/vardagsrum nås en stor klädkammare med inbyggda garderober med skjutdörrar.

Livskvaliteten är satt i centrum och därmed är plats gjord för många gemensamma utrymmen utvändigt såsom grillplatser, utegym och gång- och cykelvägar. Dessutom har du tillgång till multisportplan, bygglekplats och förskola i anslutning till området.
Varmt välkommen att göra en intresseanmälan!

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  2 315 000 kr
 • Avgift:
  3 116 kr
 • Preliminär inflyttning
  Sommaren 2022

Planlösning

Planlösning
Planlösning

Fördelar i området

Omgivningen

Vi på Balder drivs av att se människor må bra och trivas med såväl sig själva som med omgivningen. Det märker du på hur lekplatserna är arrangerade, hur sittgrupperna är placerade och på hur enkelt det är att ta sig från lägenheten till ängen, skogspromenaden eller bilen i garaget.

Centrumkänslan

Ett ögonkast bort närmar sig stadskärnan med shopping, restauranger och nöjen i världsklass – från Järntorget, Stenpiren Nordstaden, Nya Backaplan, Frihamnen och Kville till Lindholmen, Eriksberg och den 7 km långa kajpromenaden. Här har du nära till både jobb och fritid.

Kommunikationerna

I anslutning till området och en bit bort finns det 7 busslinjer, 3 spårvagnslinjer, 2 färjelinjer och en linbana. Dessutom finns det bra utbyggda cykelleder som snabbt tar dig dit du vill. Antingen med egen cykel eller någon av föreningens poolcyklar.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!