Bergsfallet - Rum för nya möjligheter

Välkommen till Långströmsallén andra etapp Bergsfallet. Namnet kommer från det intilliggande och topografiskt dramatiska skogspartiet.
Säljstarten kommer infalla i november 2020, intresseanmäl dig redan idag för att inte gå miste om inbjudningar och information.
Läs gärna mer om hur vi hjälper dig igenom köpet på Köpguiden.

Yteffektiva och prisvärda bostäder

Den andra etappen består av 87 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1–4 rok och 32–87 kvm. Fokus ligger på mindre och yteffektiva bostäder men här finns även större treor och fyror för familjer som behöver lite mer utrymme. Huset ligger i anknytning till områdets charmiga torg där lokaler och tillhörande besöksparkeringar kommer finnas. De boendes parkeringar är belägna i garaget under fastigheten.

Nära studier och jobb

Vare sig du studerar på Lindholmen, arbetar i Torslanda, på Nya Backaplan eller på andra sidan älven har du nära till såväl högskolor och studier som nuvarande eller framtida jobb. Bra utbyggda cykelleder, sju busslinjer, tre spårvagnslinjer, två färjelinjer och en kommande linbana är inte bara smidiga färdmedel. De är hållbara också.

Klimatsmart val

Bergsfallet är certifierat enligt Sweden Green Building Councils kvalitetssystem Miljöbyggnad. Det innebär att huset genomgått en noggrann kontroll med sexton olika indikatorer för energianvändning, innemiljö och material. Något som säkerställer att byggnaden du vistas i är bra för dig och mindre skadlig för miljön.

Mycket gemensamt

En av våra huvudpunkter i utformningen av Långströmsallén och ämnet vi brinner mest för är mångfalden och den sociala hållbarheten. Det betyder att vi försöker bygga in så många delningsfunktioner och socialt främjande ytor som möjligt i våra projekt. Förutom Långströmsparken, strövområden och andra naturliga ytor kommer Bergsfallet till exempel kunna erbjuda bilpooler, utegym, lekplatser, grillplatser och olika former av samlings- och aktivitetsytor.

Nöjen och träning

Utöver flera kända gymkedjor i området finns det gott om naturliga och avkopplande motionsmöjligheter. Här har du Långströmsparken, multisportplan och gröna stråk precis utanför dörren. Lite längre ner sträcker sig den 7 km långa kajpromenaden från Eriksberg till Frihamnen. Längs med vägen har du alltifrån mysiga butiker och caféer till restauranger och till exempel Lindholmen Street Food Market – en kulturhub med lokala bryggerier, menyer med olika inriktningar, foodtrucks på uteserveringen och DJ:s som sätter stämningen. Om utbudet mot förmodan skulle ta slut är det inte långt till Älvsnabben och storstadens alla möjligheter.

Snabbfakta

 • Typ:
  Flerbostadshus
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätter
 • Pris:
  Ej fastställt
 • Avgift:
  Ej fastställt
 • Boarea:
  32 – 87 m²
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
 • Status:
  Planering pågår
 • Inflyttning
  November 2020

Virtuell visning

Välkommen till en virtuell visning av en välplanerad lägenhet om 4 rum och kök med gott om plats. I denna virtuella 3D-modell för lägenheterna på Långströmsallén kan du få 360 graders visning av hur bostaden kan komma att se ut ifrån givna punkter. Dra i bilden för att titta på rummet i olika vinklar, och navigera mellan rummen genom planritningen eller pilarna.

Bergsfallet

Fantastisk utsikt

Utforma din balkong precis som du vill medan du njuter av den friska hisingsluften. Med en fantastisk vy över nya Långströmsallén kommer det inte finnas en bättre plats att ta sommarmorgon kaffet.

Här bygger vi Bergsfallet

I samband med att Långströmsallén står klar kan vi börja bygga nästa etapp med bostadsrätter på andra sidan gatan. Bergsfallet kommer placeras mitt i det nya bostadsområdet med torget i direkt anknytning.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Mäklare
Anna Salinas
0708 – 23 82 15
anna.salinas@svenskfast.se

Mäklare
Yusuf Onur
0708 – 23 82 00
yusuf.onur@svenskfast.se

Mäklare
Lina Gustafsson
0733 – 23 82 51
lina.gustafsson@svenskfast.se