Välkommen till Söderport

Nyproducerade hyresrätter i Norrköping

Välkommen till charmiga Söderport

Kliv in i ett grönt och kollektivtrafiknära bostadsområde i Söderport. Här skapar vi ett bostadskvarter med Vrinneviskogens härliga natur nära tillhands.

Staden av natur och innovation

Att staden och naturen hör ihop är måste. Ett måste för att få lugn och ro i lövens skiftande färgskalor samtidigt som stadens ljudkuliss gör anspråk på vår tid. Norrköping och Söderport utgör en perfekt kombination av dessa.

Att cykla till Vrinneviskogens nordöstra entré tar egentligen bara 5 minuter från vår blivande bostadskvarter Balkongen. Att upptäcka Vrinneviskogen tar en livstid. I skogens reservat finns så mycket att utforska bland stockar och stenar, elljusspår och anlagda våtmarker att ett besök inte är tillräckligt.

I kombination med skogens reservat finns det många platser värda att besöka i Norrköping: Visualiseringscenter C, Abborreberg, Kaktusplanteringen och Motala ström för att nämna några. Som tur är finns dessa bara på en kortare cykelutflykt från Kv. Balkongen i Söderport.

För Norrköping är verkligen staden för dig som uppskattar natur, ett intressant storstadsliv samtidigt som innovativ och intressant forskning pickar på vår uppmärksamhet. Följ projektet närmare genom att besöka Kv. Balkongen, vår första byggnation i Söderport.

Projekt i Söderport

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se