Välkommen till Söderport

Nyproducerade hyresrätter i Norrköping

Välkommen till charmiga Söderport

Söderport är ett mysigt och grönt bostadsområde i Hageby strax utanför centrala Norrköping. Vår intention att det kommer byggas totalt 121 lägenheter med preliminär inflyttning sommaren 2022.  Söderport är perfekt strategiskt placerat – endast 15 minuters promenad till Norrköpings centrum och i direkt anslutning till kollektivtrafik.

Söderport, i direkt anslutning till Norrköping

I Norrköping har du alltid tillgång till goda kommunikationer, fina stadsvyer och fina naturliga stråk. Norrköping är känt för sina anrika industrilandskap med distinkta gula färg. I området kan du bland annat se Homentornet som är bevarat sedan 1750-talet. Här finner du även den så kallade  ”Strykbrädan” som innefattar det spännande Arbetsmuseet och Visualiseringscenter C där det sker nyskapande forskning och kulturverksamhet.

Nära till hands finns även Norrköpings Science Park, stadens innovationscenter som erbjuder en kreativ mötesplats för framtida entreprenörer.

Norrköping är staden för dig som älskar natur, ett mysigt och intressant stadsliv samt vill se innovation inom livsutveckling och arbetsmarknadsområden. Följ projektkortet nedan för mer ingående läsning om vår första byggnation i Söderport, Kv.  Balkongen!

Projekt i Söderport

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Områdeskontor Norrköping
011 – 15 88 90
info.norrkoping@balder.se