Välkommen till Öster Mälarstrand

Nyproducerade hyresrätter i Västerås

Västerås nya sjönära stadsdel

Har du länge drömt om ett boende med närhet till Mälaren, småbåtshamn, bad och vackra naturområden? På Öster Mälarstrand får du allt detta tillsammans med stadens puls och trevliga promenadstråk. Välkommen till Västerås nya sjönära stadsdel!

Extra mycket Mälaren

I Öster Mälarstrand håller en hel stadsdel på att växa fram. Många västeråsare kommer nu att få ännu närmare till Mälarens fina stränder och kommunen håller på att göra viktiga satsningar utmed den östra kuststräckan.

Utmed kusten löper den trevliga strandpromenaden med skön utsikt över skärgården och det mysiga båtlivet som lever upp under sommarmånaderna. När man nu bor så nära Mälaren måste den kunna användas för så många som möjligt. Inte bara genom att ligga på stranden och äta glass utan även med hjälp av båten.

Vi tycker att den bästa platsen i Östra Mälarstrand är där Kajstaden finns. Här hyr vi ut 99 trendiga hyreslägenheter. Som boende i Balders hyresrätter får du också möjligheten att vara med i den nystartade båtpoolen. Två motorbåtar finns att boka när lusten faller in att åka ut och besöka de närliggande öarna.

Upptäck Öster Mälarstrand

Tillsammans med de nya bostäderna växer också andra viktiga attribut fram för att skapa en livfull miljö utmed Mälaren. Naturen och omkringliggande parker, sociala ytor och platser på torget med verksamheter, hotell och actionbad, skola och förskola. Livet ska vara tillgängligt för alla som vill vara här.

Vill du bo i Öster Mälarstrand?

Håll utkik på våra lediga hyresrätter, lägenheter i Kajstaden kan komma upp. Hitta din nya bostad med 4 enkla steg:

 1. Klicka på lägenheten du är intresserad av, se vilka lägenheter som finns tillgängliga.
 2. Gör en intresseanmälan, du behöver ha en profil på HomeQ för att kunna lämna intresse.
 3. Du får en bekräftelse på din intresseanmälan via mail, det går även att se din intresseanmälan på din HomeQ-profil.
 4. Uppfyller du kraven erbjuds du en visning och kan därefter tacka ja eller nej till lägenheten.

Den med högst köpoäng blir erbjuden lägenheten först, så registrera dig på HomeQ med BankID för att kostnadsfritt börja samla köpoäng redan idag.

Projekt i Öster Mälarstrand

Kajstaden
Inflyttat

Västerås

Kajstaden

hyresrätter - Flerbostadshus
 • Inflyttning
  November 2019
 • Hyra:
  6793 – 16978 kr/mån
 • Antal rum:
  1 – 4 rok
Kajstaden

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Balders kundservice
0774-49 49 49
kundservice@balder.se