Välkommen till Västra Kungsholmen!

Nyproducerade bostadsrätter på Kungsholmen

Ett av Stockholms absolut bästa lägen

Eller vad sägs om utsikt över vattnet, strandstråken och Kungsholmen? Vår satsning på Västra Kungsholmen ingår i stadens omfattande detaljplan för området. Planförslaget innebär att stadsdelen förtätas och att man bygger in trygghetsskapande lösningar i området. Utöver närmare 1800 bostäder i blandade upplåtelseformer planeras det för en ny skola, fem förskolor, fotbollsplaner, parkeringshus, flera torgbildningar, parker och lekplatser. Tillsammans med dagens befintliga grönområden, centrala läge och vattennära fördelar kommer området att bli ett av Stockholms mest attraktiva.

Här planerar vi på Balder för cirka 138 moderna och yteffektiva bostadsrätter från 1-5 rum och kök – fördelat på fyra hus och 6–11 våningar. På gatuplan gör vi plats för butiker, caféer och liknande kommersiella möjligheter som underlättar vardagen för de boende. På den här sidan kan du se hur kvarteret växer fram, ha koll på nyheter och anmäla intresse till den eller de bostäder du är intresserad av. Preliminär inflyttning vintern 2023.

Tre stora fördelar med området

Naturskön och vattennära oas

Förutom en grön och trivsam gård finns det gott om parker, promenadstråk, löpspår och badplatser längs stränderna. Här bor du naturskönt och vattennära med utsikt över vattendragen och Kungsholmen.

Shopping, shopping och shopping

Inom bekvämt promenadavstånd har du Lindhagens galleria med ICA Maxi, apotek och ett flertal butiker. Dessutom finns Västermalmsgallerian inom gångavstånd som inhyser ett 50-tal butiker samt restauranger och kaféer.

Granne med T-banan

Som boende har du T-banenedgången, busshållplatsen och Essingeleden alldeles utanför porten. Det strategiska läget i Stockholms innerstad gör att kollektivtrafiken alltid finns nära till hands.

Projekt i Västra Kungsholmen

Här planerar vi för ca 100 bostadsrätter med preliminär inflyttning från våren 2023.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Säljansvarig
Marie Engblom
08-508 838 43
marie.engblom@balder.se