Välkommen till Kungsängen!

Nyproducerade hyresrätter i Upplands-Bro

Vakna med sjöbris

Du sitter på pendeltåg 43 från Stockholms centralstation. 28 minuter medan du blickar ut över västra Stockholms vyer. Du kliver av i Kungsängen. Här möts du av ett okonstlat och charmigt samhälle precis vid Mälarens nordöstra topp. I denna angränsande förort till Stockholm finner du allt man kan tänkas behöva i livet. Du hittar här bland annat restauranger, matbutiker, systembolag, apotek och Kungsängens fräcka kulturhus direkt i centrum. Ett par minuters vandring väster om centrum när man en kulle som leder till Ringvägen, där vårt nya hyresrättsprojekt kommer att byggas.

Vad betyder det att bo nära Mälaren? Det första vi kan nämna är förstås de flesta mysiga vandringsleder och löprundor som finns i naturen och längs vattnet. Men det är mer än så!

Tänk dig en varm och lång sommardag. Du tar med en picknickkorg från din lägenhet och känner sjöbrisen så fort du går utanför dörren. Efter endast en kort 10 minuters promenad kommer du fram till en av många mysiga badplatser som ligger benägna med lederna. Sommaren är räddad.

Vårt första projekt i Kungsängen, Ringvägen , kommer att innehålla 88 stycken hyresrätter.

Projekt i Kungsängen

Ringvägen

Upplands-Bro

Ringvägen

hyresrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    Sommaren 2023
  • Hyra:
    Ej fastställt
  • Antal rum:
    1 – 5 rok
Ringvägen

Kontakta oss

Ta gärna kontakt med oss ifall du har frågor om Kungsängen.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se