Välkommen till hav och natur.

Nya bostadsrätter i Hovås

Där det är underbart att finnas till

Hovås har alltid varit ett av Göteborgs mest utstickande områden, en riktig pärla i väst. Här finns allt själen kan behöva för att leva ett uppfyllt och livsfrämjande liv med familj och vänner.
Det finns få saker bättre än att gå upp på morgonen, gå ut på terrassen för att se vatten och vind, sedan känna havets stilla frid slå sig ro i kroppen.

Området är en perfekt blandning mellan hav och natur.
Med fantastiska natursköna vandringsspår som leder ner till havet är det svårt att stå emot en avslappnande morgonpromenad.

Njutning med familj och vänner

Längs denna idylliska havsbukt finns stort rum för livsnjutaren. För den som älskar god dryck samt ett trevligt restaurangliv finns ett flertal serveringar belägna längs med kustremsan, perfekt för umgänge med de närmaste.

Med solnedgång över Göteborgs skärgård är vyerna svårslagna i denna del av staden. Som boende i Hovås kan du välja själv om du vill se den sittandes med fötterna i vattnet eller blicka ut mot horisonten från bekvämligheten av ditt hem.

Då allt har cykelavstånd i Hovås, blir det enkelt att trampa ner med familj och vänner för en solig dag på Hovås strand. Eller varför inte packa en picknickkorg och upptäcka din egen badplats?
Mysiga utflykter är alltid nära till hands i Hovås.

En golf- eller naturrunda på en solig dag

När vi utvecklar bostäderna vill vi formge dem med det bästa av Hovås i åtanke. Med svårslagen havsutsikt och vandringsspår som får den mest erfarna friluftsmänniskan att häpna, är det inte konstigt att livsnjutare från hela Göteborg vill flytta till Hovås.

Precis utanför ytterdörren kommer det finnas tillgång till en rad olika vandringsspår att utforska. Valet är ditt om du vill vandra upp för fina bergsslingor eller andas frisk havsluft på promenaden.

Golf och träning har alltid varit en naturlig del av Hovås DNA.  Sveriges äldsta golfklubb, Göteborgs GK (1902), ligger en kort cykeltur bort. Klubben är en av Sveriges mest prestigefyllda och har en fantastisk blandning mellan frisk havsluft och förstklassig golf.

Livets alla goda delar finns att hämta i Hovås.

Kontakt

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Regionansvarig Fastighetsutveckling 
Erik Lavehall
031 – 83 94 28
erik.lavehall@balder.se