Välkommen till det moderna stadslivet

Nya bostadsrätter på Bohusgatan med säljstart hösten 2020

Med hjärtat i Göteborg

Vad finns det att säga om Göteborgs centrum som inte sagts förut?
Från trädgårdsföreningens rogivande grönska, Avenyns pulserande energi och shoppingmöjligheter till magiska Liseberg, ett av Europas främsta nöjesfält.
Varje del är distinkt, ikonisk och sprängfylld med historia som har speglat vår utveckling i över 100 år.

Vi på Balder uppskattar varje del av Göteborg, och centrum har alltid varit extra speciellt. Det var här allt började, både för oss och så många andra.
Följ med oss på resan in i hjärtat av Göteborg.

Välmående med stil i storstan...

Utmed Bohusgatan, och ett stenkast ifrån Heden, formar vi just nu bostäder med den medvetna storstadsmänniskan i åtanke. Du som uppskattar stadspulsen och vill bo intill den kommer älska det. Om du samtidigt njuter av ensamtid med familj och vänner, dubbelt upp! Heden har nära till precis allt. Samtidigt har området omkring Heden ett unikt lugn, vilket gör det än mer attraktivt. Att få möjligheten att erbjuda Göteborgarna högkvalitativa bostäder mitt i city är få förunnat, så den här chansen kommer vi ta vara på.


Arkitekturen omkring Heden är något av de bästa Göteborg har att erbjuda, med anor från 1800-talets gamla vackra byggnader. Kvarteret måste smälta in med kringliggande arkitektur, samtidigt som vi gör hållbara bostäder med nutid och framtid i åtanke. 

...med engagemang i livet

Med Bohusgatans centrala placering finns både stadsliv och världen inom räckhåll genom Korsvägens kommande Västlänk, Centralstationen eller bussnavet vid Heden. Det omliggande grannskapet surrar av energi och ligger precis intill ett antal av Göteborgs landmärken så som Bergakungen, Liseberg, Svenska mässan och Avenyn.

Runt hörnet har du även tillgång till trendigt och nyskapande uteliv. Varför inte unna dig en spadag på Scandic Hotel eller Hagabadet som ligger på promenadavstånd? Eller ta ett glas med kompisarna innan Håkan Hellström spelar på Nya Ullevi? Att bo på Bohusgatan betyder frihet, vilket kommer ge uttryck i alla delar av vardagen.
Du skapar livet du vill leva, vi hjälper dig dit.

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Projektutveckling pågår, säljstart är 2020. För uppdaterad information under vägen får du gärna göra en intresseanmälan!

Mäklare  
Therese Bjurenlind
031 – 733 20 99
therese.bjurenlind@bjurfors.se

Mäklare  
Victoria Tullborg
031 – 733 20 27
victoria.tullborg@bjurfors.se