Välkommen till en ny glänta i Haga

Nyproducerade hyresrätter i Sundsvall

Ny bostadsform i omtyckta Haga

Området Haga, strax norr om centrala Sundsvall är fantastiskt som det är. Men varför inte utvidga området med lite trevliga och moderna hyresrätter? Just nu är det omtyckta och attraktiva området omgivet att fina villor och underbara rekreationsområden. I Haga finns optimala förutsättningar att leva ett lugnt men aktivt stadsliv med goda grannar samtidigt som du är nära mysig natur. Här kan även du bo!

Hagagläntan blir en ny del i Sundsvalls omtyckta Haga. Omgivet av vackra villor, bra grannar och skolor. I området ligger bland annat Hagaskolan, Mimersskolan med musik- och idrottsinriktningar, och idrottsgrundskolan Prolympia. Här är allting nära. En buss- eller cykeltur tar dig snabbt in till mataffärer och butiker i centrum, och vill du åka längre finns E4:ans påfart nära intill. Flygplats och tågstation gör det möjligt att veckopendla till Stockholm eller andra delar av landet. Dessutom finns den vackra naturen alltid inom räckhåll.

Projekt i Haga

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Affärsområdeschef
Roger Flodin
roger.flodin@balder.se