Välkommen till en ny glänta i Haga

Nyproducerade hyresrätter i Sundsvall

Ny bostadsform i omtyckta Haga

Området Haga, strax norr om centrala Sundsvall är fantastiskt som det är. Men varför inte utvidga området med lite trevliga och moderna hyresrätter? Just nu är det omtyckta och attraktiva området omgivet att fina villor och underbara rekreationsområden. I Haga finns optimala förutsättningar att leva ett lugnt men aktivt stadsliv med goda grannar samtidigt som du är nära mysig natur. Här kan även du bo!

Hagagläntan blir en ny del i Sundsvalls omtyckta Haga. Omgivet av vackra villor, bra grannar och skolor. I området ligger bland annat Hagaskolan, Mimersskolan med musik- och idrottsinriktningar, och idrottsgrundskolan Prolympia. Här är allting nära. En buss- eller cykeltur tar dig snabbt in till mataffärer och butiker i centrum, och vill du åka längre finns E4:ans påfart nära intill. Flygplats och tågstation gör det möjligt att veckopendla till Stockholm eller andra delar av landet. Dessutom finns den vackra naturen alltid inom räckhåll.

Tre grymma fördelar i området

I närheten - Norra berget

Vid Norra berget kan du själv eller med familj och vänner aktivera er i timmar. Det så kallade “Sundsvalls Skansen” ger möjlighet att äta och dricka, besöka dess mysiga friluftsmuseum, plocka svamp och bär, eller promenera och sporta i naturreservatet. Här finns milslånga motionsspår som är utmärkta för vandring och löpning på sommaren eller till och med skidåkning på vintern.

Balders... ehm... Balderhovs idrottsplats!

I området ligger det populära Baldershovs IP. Det är ett träningscenter som bland annat har friidrott, tennis, inomhus idrott och en isbana! Man kommer även utvidga idrottsplatsen med sporter som badminton, bordstennis, squash och den nya träningsfenomenet padel, projektet sätter igång nu i maj!

Endast 10 minuter till city

Från Haga tar det endast 10 minuter med kollektivtrafik att komma in till centrala Sundsvall. Om du känner dig hurtig kan du faktiskt ta cykeln och anlända hela en minut snabbare! Väl i Sundsvall kan du sedan spendera några timmar i Kulturmagasinet där det alltid finns fina utställningar och ett mysigt kafé.

Projekt i Haga

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Affärsområdeschef
Roger Flodin
roger.flodin@balder.se