Välkommen till Gavlehov

Nybyggda lägenheter i Gävle

Hyr nybyggda lägenheter i Gävle

I Gävle har vi byggt 156 lägenheter, inflyttningen av dessa var augusti 2019. Här kan du hitta din plats i livet där djur och natur finns inpå lägenheten och massor av stora som små event på promenadavstånd året om.

Högskolan i Gävle utbildar 16.000 studenter

Varje år börjar tusentals nya förväntansfulla studenter på Högskolan i Gävle. Och det förstår vi! Gävle Campus har ett bra samarbete med det lokala näringslivet som ger studenter den arbetslivserfarenhet som många företag eftersöker. Gävle som stad är samhället där livet kan ha sin stilla gång i symbios med det aktiva studentlivet.

Friluftsliv utöver det vanliga

Däremot är det är inte så mycket annat som är stilla i denna idrottsstad. Brynäs är ett av Sveriges mest klassiska hockeylag, Gävletravet går inom sporten som Sveriges snabbaste travbana och på Gavlevallen spelades det allsvensk fotboll under 2018. Förvisso inte av Gävles stolta Gefle IF utan av Dalkurd som hyrde in sig på Gavlevallen som hemmmaborg.

Men du behöver inte vara professionell atlet för att trivas i idrottsstaden Gävle. Här finns också flera elljusspår för löpning, hästvägar i skogsmiljö, multiarena, tennishall och Gunder Häggstadion, Gävles friidrottsanläggning, som årligen arrangerar flera lokala event för friidrottsutövare. Och lockar personlig utveckling av golfsvingen ligger Gävle Golfklubb några minuter bort från Gavlehov.

Låter det här som ett liv för dig? Gör en intresseanmälan på din lägenhet i Gävle på HomeQ.se.

Vill du hyra lägenhet i Gavlehov i Gävle?

Låt oss hjälpa dig på vägen i 5 enkla steg!

  1. Klicka dig vidare till homeq.se
  2. Registrera en profil med Mobilt BankID eller logga in.
  3. Sök på Gävle och leta dig fram till objekten i Gavlehov.
  4. Klicka in på ett objekt och gör en intresseanmälan.
  5. Du får bekräftelse på din intresseanmälan via mail och hamnar i Balders intresseregister.

HomeQ är en bostadsplattform för hyresrätter i Sverige. Att vara medlem på HomeQ kostar ingenting och du börjar samla köpoäng från dagen du gör din registrering.

Projekt i Gavlehov

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Förvaltare
Ida Oskarsson
026 – 54 55 73
ida.oskarsson@balder.se

Förvaltningsassistent
Caroline Johansson
026 – 54 55 85
caroline.johansson@balder.se