Välkommen till Gavlehov

Nybyggda lägenheter i Gävle

Hyr nybyggda lägenheter i Gävle

I Gävle har vi byggt 156 lägenheter, inflyttningen av dessa var augusti 2019. Här kan du hitta din plats i livet där djur och natur finns inpå lägenheten och massor av stora som små event på promenadavstånd året om.

Bostäder och cykelavstånd

Gavlehov etapp 2 består av 156 lägenheter inom storlekarna 1-3 rum och har ett spann mellan 28-71 m2 som kompletterar vår första byggnation i området. Inne i lägenheterna har vi medvetet investerat i produkter som har hög kvalitet så att livslängden blir så lång och hållbar som möjligt. Och givetvis vill vi att du som hyresgäst också ska ha det lite bättre och flexiblare i din vardag. Golvvärme är installerat i alla rum och mysiga balkonger i olika väderstreck gör att du som hyresgäst kan njuta av solen och utsikten över utemiljön.

En större cykelparkering är placerad i anslutning till huset och betalparkering för bilen finns 50-100 meter från huset. 13 minuter på cykel från Gavlehov ligger Högskolan i Gävle som lockar många studenter till höstens terminsstart. Till Gävle centrum och centralstation går det lika fort. I området kring Gavlehov finns Gävles många arenor och idrottshallar vilket gör att många gävlebor kommer hit året om för att se på elitidrott och motionsträna.

Friluftsliv utöver det vanliga

Däremot är det är inte så mycket annat som är stilla i denna idrottsstad. Brynäs är ett av Sveriges mest klassiska hockeylag, Gävletravet går inom sporten som Sveriges snabbaste travbana och på Gavlevallen spelades det allsvensk fotboll under 2018. Förvisso inte av Gävles stolta Gefle IF utan av Dalkurd som hyrde in sig på Gavlevallen som hemmmaborg.

Men du behöver inte vara professionell atlet för att trivas i idrottsstaden Gävle. Här finns också flera elljusspår för löpning, hästvägar i skogsmiljö, multiarena, tennishall och Gunder Häggstadion, Gävles friidrottsanläggning, som årligen arrangerar flera lokala event för friidrottsutövare. Och lockar personlig utveckling av golfsvingen ligger Gävle Golfklubb några minuter bort från Gavlehov.

Låter det här som ett liv för dig? Gör en intresseanmälan på din lägenhet från balder.se

Vill du bo i Gavlehov?

Hitta din nya bostad med 4 enkla steg:

  1. Klicka på lägenheten du är intresserad av, se vilka lägenheter som finns tillgängliga.
  2. Gör en intresseanmälan, du behöver ha en profil på HomeQ för att kunna lämna intresse.
  3. Du får en bekräftelse på din intresseanmälan via mail, det går även att se din intresseanmälan på din HomeQ-profil.
  4. Uppfyller du kraven erbjuds du en visning och kan därefter tacka ja eller nej till lägenheten.

Den med högst köpoäng blir erbjuden lägenheten först, så registrera dig på HomeQ med BankID för att kostnadsfritt börja samla köpoäng redan idag.

Projekt i Gavlehov

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Förvaltare
Ida Oskarsson
026 – 54 55 73
ida.oskarsson@balder.se

Förvaltningsassistent
Caroline Johansson
026 – 54 55 85
caroline.johansson@balder.se