Välkommen till Kryddgården

Nyproducerade hyresrätter i Gårdsten

En godare blandning av kryddor

Gatorna i Gårdsten är namngivna med världens alla kryddor – kanel, saffran, malört och timjan för att nämna några. Mellan Salviavägen och Gårdstensvägen utvecklar vi ett framtida bostadsområde i flera hus, funktioner och etapper. En godare blandning av både hus och människor!

Kryddgården - framtidens boende

Det är lätt att känna sig hemma i Gårdsten. Ett bostadsområde där mycket ligger nära. Skola och förskola. Vättlefjälls oändliga skogar. Ett närliggande centrum med matvaruhandel och annat som kan handlas tillsammans med en bra kollektivtrafik och stora leder i närheten. Eller kort och gott – mycket finns här för att utforma livets olika beståndsdelar.

Med Kryddgården kompletterar vi Gårdsten med ett härligt bostadsområde på ca 300 hyreslägenheter för kommande Gårdstens-invånare – gammal som ung. Kryddgården innefattar ett flertal olika huskroppar och etapper. Hyrorna kommer att ha ett spann mellan 4603 kr till 10894 kr i månaden.

Under resans gång, fram till uthyrning och inflyttning, kommer vi fylla på med visualiseringar och utformning av bostadsområdet, planritningar för lägenheterna och presentera mer ingående hur livet i Kryddgården kommer att bli.

Vi arbetar för en preliminär inflyttning från vintern 2022/2023 och framåt. Lämna en intresseanmälan för att börja samla köpoäng och få löpande information.

Projekt i Gårdsten

Kryddgården

Göteborg

Kryddgården

hyresrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    Vintern 2022/2023
  • Hyra:
    4 603 – 10 894 kr/mån
  • Antal rum:
    1 – 4 rok
Kryddgården

Kontakta oss

Det är inte helt otroligt att det dyker upp en och annan fråga längs med vägen. Tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar!

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se