Välkommen till CAPREA

Nybyggda bostadsrätter av högsta kvalitet på Östermalm

CAPREA

I hörnet på Birger Jarlsgatan-Kungstensgatan uppför Balder en bostadsrättsfastighet med ambitionen att skapa det bästa på Östermalms bostadsrättsmarknad.

Med rötter i historien och modern funktionalitet

På Östermalm i Stockholm finns många fantastiskt fina bostadsfastigheter. Dessa är i regel uppförda för över 100 år sedan. Nu skapar Balder något motsvarande med högsta kvalitet i en helt ny bostadsrättsfastighet på en av de kvarvarande tomterna på Östermalm.

Arbetet med CAPREA vilar på tre nyckelord: Exklusivt, Genomtänkt och Tryggt. Balders ambition är att skapa moderna hem med förstklassig och internationell standard. Vi vill att arkitekturen ska återge en skandinavisk känsla med utsökta materialval som tillsammans bildar en harmonisk helhet.

Läget i korsningen Birger Jarlsgatan och Kungstensgatan gör också att lägenheterna blickar ut mot Emmanuelskyrkan och Ellen Keys gröna park i norr.

Lämna intresseanmälan hos Skeppsholmen Sotheby's

Skeppsholmen Sotheby´s är ansvarig för försäljningen och marknadsföringen av CAPREA. Klicka på länken nedan för mer information om projektet och lägenheterna.

Snabbfakta

Välkommen till CAPREA

Projekt i CAPREA

CAPREA
Slutsålt

Stockholm

CAPREA

bostadsrätter - Flerbostadshus
  • Preliminär inflyttning
    Vintern 2023
  • Pris:
    Ej fastställt
  • Antal rum:
    3 – 5 rok
CAPREA

Kontakt

Kontakta gärna projektets mäklare för mer information om CAPREA.