Välkommen till Brogården

Nyproducerade hyresrätter i Alingsås

Ge balans till livet i Brogården

Cirka en kilometer utanför kaféstaden Alingsås centrum ligger rofyllda Brogården. Här kommer vi att bygga hela 248 hyresrättslägenheter i två etapper med direkt tillgång till allt du som boende kan tänkas behöva. Inom en radie på en kilometer kommer du att ha för-, grund- och gymnasieskolor, kvalitetshandel, mysiga caféer samt härliga naturområden i alla väderstreck till ditt förfogande.

Alingsås natur leder vägen

I Brogården bor du i harmoni med miljön. Du får möjligheten att aktivera alla dina sinnen och känna in naturens ljud som vanligtvis sorlas bort i vardagens brus. Ljudet av vinden, doften av kilometerlång skog från obesudlat landskap. Precis utanför dörren har du tillgång till ett nät av mysiga vandringsleder och naturreservat. Vad sägs om den robusta Potatisleden på 18 km eller djupgående Vildmarksleden, 10 km? Var och en av dessa sneddar genom några av Västra Götalands bästa naturreservat: Nolhaga berg vid den mysiga sjön Mjörn som kan åtnjutas i alla årstider. Kvarnsjöns naturreservat – 40 hektar av uråldrig skog och Hjortmarka naturreservat som sträcker sig längs Stora Korksjön. Vid dessa kan du året runt spendera mysiga grillkvällar, ta ett dopp eller njuta av längre promenader där både du och dina tankar kan vandra iväg.

Men här är det inte bara naturen som växer och frodas. Här växer även kvarteret Gårdsbacken↘ och systerprojektet Naturstigen↘ till liv. Två fantastiska projekt belägna intill varandra och som tillsammans skapar en plats för dig och dina nära att fylla med fina minnen år efter år.

Välkommen att bo där natur och liv leder vägen.

Projekt i Brogården

Här är ditt nya hem i Brogården, Alingsås

248 nyproducerade hyresrätter i Alingsås.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Balders kommande projekt i Brogården, kontakta oss.

Vi svarar på dina frågor
uthyrning.nyproduktion@balder.se